Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(29.02.2016, 17:56)RaHim Wrote:
(29.02.2016, 16:47)Raven Wrote: Mowa była o dominacji raczej na serwerze, a on nie gra, więc póki co dominuje, ale w ilości postów na forum.
Niestety, póki co nie ma żadnych serverów, które przykułyby moją uwagę. Czekam na server od Nubziora, no a reszta Pandziarzy oprócz spamowania całymi dniami na Gadu i Discordzie, grają w hotsy, lole i inne gówna

80% z Was pewnie manekinuje. Reszta zajmuje się ArcaniaS, które wyjdzie po to żeby wytrzymać miesiąc. Albo w ogóle nie wyjdzie...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(29.02.2016, 17:58)ALbatrOS Wrote: 80% z Was pewnie manekinuje. Reszta zajmuje się ArcaniaS, które wyjdzie po to żeby wytrzymać miesiąc. Albo w ogóle nie wyjdzie...
Podobno większość żyje i gra, jednak nie ze wszystkimi mam kontakt bo to ludzie od Nefa i Nitha, którzy napierdalają z nimi w hots'a. Sam osobiście również zastanawiam się nad otworzeniem jakiejś dywizji, tylko nie za bardzo wiem w co. Ostatnie gry w jakie grałem to Call of Duty 4 i Black Ops, czyli jakieś 3 - 4 lata temu
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Dawaj Smite Big Grin
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
(29.02.2016, 18:06)Ignisio Wrote: Dawaj Smite Big Grin
Pierdole Smite'a w Świętej Inkwizycji w niego za dużo grali
Reply
Wiesz... Nie neguję tego, że inne gry mają znaczenie, ale takie BA przez wielu było uważane za martwe, bo nie grało w G20. Wczoraj się obudzili i zaczynają grać, czyli się ożywili. Pandy też rzadko kiedy będą uważane za żywe jeśli na serwerach jeszcze ani razu Was nie było widać. Jesteśmy na G2O i patrzymy na klany z tego poziomu, a nie innego.
Reply
(29.02.2016, 18:09)ALbatrOS Wrote: Wiesz... Nie neguję tego, że inne gry mają znaczenie, ale takie BA przez wielu było uważane za martwe, bo nie grało w G20. Wczoraj się obudzili i zaczynają grać, czyli się ożywili. Pandy też rzadko kiedy będą uważane za żywe jeśli na serwerach jeszcze ani razu Was nie było widać. Jesteśmy na G2O i patrzymy na klany z tego poziomu, a nie innego.
Chłopaki zarówno tak jak Ja nie mają gdzie grać, dlatego oni np. pracują nad ArcaniaS, a Ja czekam na server Nubziora

BTW.

<3
Reply
O ile Twoją argumentację już znam, to jeśli dobrze pamiętam kiedyś Nef tu podawał co powinien mieć według niego dobry serwer dla klanów. Większość rzeczy pokrywała się ze skryptem Bagna.
Zresztą obejrzyjcie z klanem promo-clip Bagna i zadajcie sobie pytanie czy warto coś takiego omijać... Nawet jeśli nie chodzi o Ciebie to o Wasz klan.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Reply
(29.02.2016, 18:13)ALbatrOS Wrote: Zresztą obejrzyjcie z klanem promo-clip Bagna i zadajcie sobie pytanie czy warto coś takiego omijać... Nawet jeśli nie chodzi o Ciebie to o Wasz klan.
Moim zdaniem warto. A dlaczego? Bo ten projekt należy do Espadre :W
Reply
Tą argumentację już znam, a ani siły ani czasu nie mam żeby Cie przekonywać, że jest marna. Koniec końców na Bagnie rzadko kiedy panuje miłość i jest to najlepsze miejsce żeby to wyrazić. Ja też nigdy nie będę zwolennikiem Espadre, tak samo jak i inne klany niektóre. Gdybyś czytał jak czasem na serwerze napieprzam się z kapitanem Espadre o byle gówno to zrozumiałbyś, że większość osób na serwerze jest na kursie kolizyjnym. No, ale nie o tym miało być... Nie wiem czy mieliście okazję widzieć nagranie z Bagna, więc podrzucam Ci linkacza. Nawet jeśli nie dla Ciebie to wyślij to swoim i pomyślcie czy jest sens (uwaga, powtórzę się) coś takiego mijać.

Reply
[Image: islamachrzecijastwo.jpg]
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)