10.03.2016, 00:39
Ruda będzie ruchała się z trupem Jona Snowa...
#Potwierdzone_info
#Nekrofilia
#Potwierdzone_info
#Nekrofilia
![[Image: Ru8zE9Y.png]](http://i.imgur.com/Ru8zE9Y.png)
Karczma pod Złotą Kotwicą
|
10.03.2016, 00:39
Ruda będzie ruchała się z trupem Jona Snowa...
#Potwierdzone_info #Nekrofilia ![]() (09.03.2016, 23:29)RaHim Wrote:(09.03.2016, 23:27)ALbatrOS Wrote: Wiem tyle, że stosowanie kombinacji adada jest lepszym systemem niż głupie walenie kombosów. W walce liczy się to czy zdołasz kogoś ubić jako pierwszy czy też nie, a nie to jak ta walka ma wyglądać.A czy Ja mówiłem o walce wyłącznie przy użyciu combo...? Tak długo jak będziesz używał dwóch klawiszy na przemian tak Ja będę uważał, że nie masz skilla Jakbyś puścił całą kombinację ciosów przednich, to w tym momencie przeciwnik tymi bocznymi zadałby Ci więcej obrażeń. Jak dwóch przeciwników walczy, to jest wymiana i wchodzą wszystkie ciosy, więc właśnie ważne jest żebyś zadał pierwszy, ale dalej pociągnął to równo i szybko. Nie ma zupełnie porównania do innych gier, bo to nie jest lamerskie. Właśnie cały skill polega na dobrym zgraniu tego. Ciężko by było wygrać używając np. tylko ciosu w przód i bloku. Wejdź sobie na bagno, to zobaczysz, że jak będziesz stał w miejscu i wciskał cały czas blok (w G1 był blok na stałe, w G2 trzeba przyciskać gdy się przerywa), to nie zablokujesz przeciwnika, bo w przerwach bloku hity wejdą, a są zbyt szybkie byś zablokował. Combo w przód jest za wolne, to spokojnie idzie zablokować. W momencie kiedy zadasz, którykolwiek cios w przód, to przeciwnik zada Ci dwa boczne. To po co ktokolwiek ma grać w taki sposób i przegrywać?. To nie gracze to zaprojektowali, a Piranha Bytes, którzy zresztą robili to tylko pod singla. Gdyby zaplanowali to pod multi, to może miałbyś zupełnie inną mechanikę walki. (09.03.2016, 23:27)MysterAron Wrote: Wy sie kurwa nie uczycie, spamujcie po prostu dwa klawisze i dziwcie się, że przegrywacie z ludźmi którzy stosują odskoki etc. No słuszna uwaga. Odskoki w tej grze w ogóle nie blokują z npcami. Działają one skutecznie w walce ze zwierzakami, z którymi za to nie działają bloki. Odskok działa tylko gdzieś w półdystansie i gdy przeciwnik po cofnięciu nas nie ściągnie na dystans broni. Odskakujac jesteśmy cały czas odsłonięci. Blokując z AD też nie mamy szans długo ustać dzięki przerwie między blokami (a AD jest szybkie). Bloki przydają się w sumie tylko w określonych sytuacjach. W G1 były wg. mnie znacznie lepsze technicznie, co widać na filmach z ligi klanów. Za to tamta mechanika z G1 miała z kolei inne minusy ;d Zresztą co ja tam wiem, podobno tylko spamuję dwoma klawiszami ![]()
11.03.2016, 19:06
12.03.2016, 14:36
12.03.2016, 17:12
Kto dziś pije wódkie?
![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
12.03.2016, 17:16
Ehh, niestety nawet piwerka nie mogę w ten weekend
![]()
12.03.2016, 17:18
(12.03.2016, 17:16)Son Goku Wrote: Ehh, niestety nawet piwerka nie mogę w ten weekendJa miałem nie pić przez miesiąc, ale niestety z rana zaczęło mnie gardło boleć i muszę je przepalić :/ ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky |
« Next Oldest | Next Newest »
|