Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(09.10.2015, 22:11)Artem Wrote: Mam tylko pytanie, dlaczego reputacja została usunięta?
Nie mam teraz ochoty na czytanie reszty postów, dlatego piszę.

Bo Bimbol usunął. Pewnie chodziło o zabawę w dawaniu minusów/plusów.
Reply
(09.10.2015, 22:11)Dracon Wrote: Kto by Ci dłoń chciał podać jak Ty w podzięce anal oferujesz...
Nie zapominaj, że jesteś moją prawą ręką :E. Poza tym zaproponowałem tylko dla Kejna jak ma się odwdzięczyć dla Denisa. Ja osobiście anal proponuję tylko płci pięknej.
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(09.10.2015, 22:11)Artem Wrote: Mam tylko pytanie, dlaczego reputacja została usunięta?
Prosta sprawa, na poprzednim forum ten system się nie sprawdził. Dlatego usunęliśmy ten element.
Reply
(09.10.2015, 22:14)DualFist Wrote: No to zobaczymy czy regulamin jest tutaj coś wart.
Biorąc pod uwagę to, że w dalszej mierze toczę wojnę ze społecznością nie liczyłbym na cuda.
Reply
(09.10.2015, 22:14)Bimbol Wrote:
Prosta sprawa, na poprzednim forum ten system się nie sprawdził. Dlatego usunęliśmy ten element.

Dlaczego nie? W końcu jest to coś w rodzaju "polubień" jak na YouTube lub Facebook, więc wystarczyłoby usunąć/zmienić podpis w postach użytkownika.
Na przykład:
Oceny Pozytywne: X
Oceny Negatywne: X
[Image: 76561198238230996.png]
GG: 55732049
Reply
Ograniczyłeś do minimum co się da na forum, ku uciesze kolesi i wszystkim w jakiś sposób związanych z korytem. Naprawdę byłeś nadzieją liberalizacji i tutaj napisze bez żadnych manipulacji osobiście w ciebie wierzyłem.

Konflikt socjalistów tego samego pokroju został przeniesiony z serwerów na odłamy GMP. Mimo tych niezliczonych banów jakie dostałem, próbując zaszczepić choćby nadzieje wolności, nikt nie pokusił się na przemyślenia i wnioski. Powoli robi się to troszeczkę nudne, a z drugiej strony przykre.
Reply
1) Liberal, nie stawiaj tutaj Bimbola przed urojonymi faktami. Rozpocząłeś swoją zabawę na forum od obrazy papieża, a nie jego wychwalania. Zwyczajnie złamałeś regulamin.
2) Tak jak mówiłem na początku: regulamin nie jest idealny. Ten punkt "Ekipa Gothic Online ma zawsze rację" to tak bezsensowny fragment tego czegoś, że aż czuć tutaj inspirację regulaminem UZ.
3) Niby gdzie na starym forum nie sprawdziła się reputacja? Jak dla mnie sprawdzała się bardzo dobrze. Owszem, minusy nie są konieczne (i w sumie były rzadko używane), ale plusy i tzw. "podziękowania" raczej nikomu nie przeszkadzały.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(09.10.2015, 22:21)Liberal Wrote: Ograniczyłeś do minimum co się da na forum, ku uciesze kolesi i wszystkim w jakiś sposób związanych z korytem. Naprawdę byłeś nadzieją liberalizacji i tutaj napisze bez żadnych manipulacji osobiście w ciebie wierzyłem.

Konflikt socjalistów tego samego pokroju został przeniesiony z serwerów na odłamy GMP. Mimo tych niezliczonych banów jakie dostałem, próbując zaszczepić choćby nadzieje wolności, nikt nie pokusił się na przemyślenia i wnioski. Powoli robi się to troszeczkę nudne, a z drugiej strony przykre.
Jeszcze tylko Korwin musi wejść do parlamentu w nadchodzących wyborach i Polska obierze w końcu właściwy kierunek
Reply
Nie obraziłem papieża. Można sprawdzić. Napisałem, że jestem nieudacznikiem życiowym i nie byłem na własnej kanonizacji, czyli same bzdury. A z resztą co ja się będę z tobą bawił. Ty i tak każdym słowem do mnie napisanym plujesz jadem. Może mi napiszesz dlaczego?
Reply
Mając avatar Jana Pawła II (i w późniejszym poście uznając się za niego) napisałeś, że jesteś nieudacznikiem, bo... umarłeś? Nazwanie osoby, która osiągnęła tak w zasadzie więcej niż ktokolwiek inny na świecie "nieudacznikiem", przy okazji obrażając uczucia religijne większości użytkowników forum, jest raczej łamaniem regulaminu.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 51 Guest(s)