Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Przestańcie.
Reply
(20.10.2015, 18:56)DualFist Wrote:
(20.10.2015, 18:50)Dziobak Wrote: Ściągnijcie sobie skrypty od Duala i pograjcie na rp na zgode, niby nowa wersja wyszła. Wink

Oswoiłeś się ze stratą zębca?

Zębiec nigdy już nie opuści wioski Klanu Młota.
Wódz Klanu Młota
Reply
Reply
Panowie, jak wrażenia po debacie? Ja mam wrażenie że Kukiz z Korwinem ładnie się uzupełniali waląc w reżimowe media i debata poszła na ich korzyść Wink
Reply
Szczerze nie oglądałem ale jeśli jest jak mówisz ziomeczku to jestem baaardzo ale to bardzo zadowolony. Pozdro 600 (pierdolone 3 monitory nie lubie ich)
Reply
Nubzior Wrote:wyrucham go niedlugo
bedzie swoj różowy odbyt zaciskał tęgo
niech uzna to jako oświadczyny
.
Void co na to odpowiesz.
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
(21.10.2015, 02:05)Nubzior Wrote: Szczerze nie oglądałem ale jeśli jest jak mówisz ziomeczku to jestem baaardzo ale to bardzo zadowolony. Pozdro 600 (pierdolone 3 monitory nie lubie ich)

Ja również jestem zadowolony . Szkoda że Kukiz nie połączył się z Korwinem, mieliby przynajmniej 15% .
Reply
Patrząc na sondaże po debacie z wczoraj, partyzantka jest nieodzowna. Same lewaki pisiory, pojeby, lewarki razem, dziobaki zjednoczone i inne wynaturzenia które pan Bóg, jeśli istnieje, nie stworzył.
Reply
@UP Looz, sondaże mają funkcję, według naszej teorii spiskowej, manipulacyjną i opiniotwórczą. Będzie dobrze dla JKM, szczególnie po tym, że protokół 1% nie został aktywowany, tzn zero Hitlerów, gwałcenia etc.
[Image: lgr00nt.png]
Reply
Wszystko się da zmanipulować, bez wyjątku. Jeśli będzie potrzeba, to to zrobią, bez hitlera lub z hitlerem. Co do sondaży, może będzie te 10%, co mnie cieszy, ale mentalność polaczków(Nie mylić z Polakami) to już kpina. Sondaże pokazują, życie udowadnia.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)