Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Nie nazwałem go nieudacznikiem, co wyjaśniłem wyżej. Czyli znowu bzdury, bo papież nie żyje, więc nie mogę nim być.
Reply
Mimo wszystko, jakkolwiek nie próbowałbyś tego wyjaśnić, jest to prowokacja.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
W tym momencie jestem zmuszony przyznać, że to ty mnie prowokujesz, pisząc takie oszczerstwa. Ale nie żywię do ciebie urazy, bo masz prawo sądzić według siebie, taka zaleta bycia wolnym. Idę, bo to już nie ma sensu.

V Tak zrobiłby tylko niekontrolowany socjalista.
Reply
To mnie możesz śmiało zgłosić pod osąd administracji/moderacji. Nawet jeśli mam być z jakiegoś powodu ukarany to jestem zmuszony Cie zasmucić- wisi mi liczba ostrzeżeń/ban/kara czy cokolwiek innego w internecie. Tak mówię dla pewności gdybyś chciał się w jakiś sposób dowartościować, bądź potwierdzić swoje "racje".
Reply
Odnośnie regulaminu: przez ostatnie dni nie odwiedzałem forum Gothic Online, przez co pominąłem ostatnie ogłoszenie. Regulamin nie miał ukazać się w takiej formie, aczkolwiek to dobrze, że został zamieszczony - przynajmniej wiadome jest, co wypada poprawić. Jako że masa postów już łamie postanowienia regulaminu, przez co powinienem od razu rozdawać ostrzeżenia, lecz za tą wpadkę z regulaminem daruję (co nie znaczy że administracja musi) Wam je. Później przeczyszczę forum z różnego maści toksycznych i łamiących regulamin wątków i postów. Tak więc jeszcze trochę przynajmniej z mojej strony mniej więcej feel free.
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
Jeśli użytkownicy wyrażą chęć system reputacji wróci, ale z nałożonymi limitami np. 3+ na dzień na danego użytkownika.
Reply
(09.10.2015, 23:09)Bimbol Wrote: Jeśli użytkownicy wyrażą chęć system reputacji wróci, ale z nałożonymi limitami np. 3+ na dzień na danego użytkownika.
Tak było na starym forum i się nie sprawdziło <:_<. I tak Denis będzie w topce.
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
I co z tego? Każdy miał prawo dać każdemu pkt. Obecnie to wygląda jakby przemawiała przez Was zazdrość...
Reply
(09.10.2015, 23:14)ALbatrOS Wrote: I co z tego? Każdy miał prawo dać każdemu pkt. Obecnie to wygląda jakby przemawiała przez Was zazdrość...

Nie w tym sęk. Spora część userów robiła coś by dostać +, przykładem jest wyzywanie RaHima, bo spora część lubi to czytać. Niektórzy też próbują się tym systemem dowartościować, tworząc tematy do nabijania reputacji, a nie o to chodzi. Więc cały system leży.
Reply
Najlepiej dać tak jak było, lub dodać system polubień komentarzy. Coś w stylu tego co pisałem wcześniej.

Oceny pozytywne - X
Oceny negatywne - X
[Image: 76561198238230996.png]
GG: 55732049
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 50 Guest(s)