10.04.2016, 02:08
No widzisz RaHuś... Jednak coś potrafisz... Chociaż wkleić..
![[Image: 3b160ee5635c7.png]](https://zapodaj.net/images/3b160ee5635c7.png)
Karczma pod Złotą Kotwicą
|
10.04.2016, 02:11
Powiedz mi tylko, który Lares ? Święta Inkwizycja ? :>
BTW... Trochę nie ogarniam, ale mniejsza. xD ![]() (10.04.2016, 02:08)Rudin Wrote: No widzisz RaHuś... Jednak coś potrafisz... Chociaż wkleić..Potrafię... Mieć wyjebane na Ciebie i tych podludzi :W... ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky (10.04.2016, 02:14)Rudin Wrote: W sensie odpisując ?To, że komuś odpisuję nie oznacza, że nie mam na niego wyjebane :W BTW. http://gothic-online.com.pl/forum/showth...5#pid14155 :* ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
10.04.2016, 02:22
Nieeee... Nie dojdę tam. : ) Nithalak mnie prosił i pisał o tym, a Wiesiek w sumie też coś pisał na ten temat.. Ale oboje wiemy, że My w jednym Klanie i jeszcze do tego Nef, to mieszanka wybuchowa...
![]() (10.04.2016, 02:22)Rudin Wrote: Nieeee... Nie dojdę tam. : ) Nithalak mnie prosił i pisał o tym, a Wiesiek w sumie też coś pisał na ten temat.. Ale oboje wiemy, że My w jednym Klanie i jeszcze do tego Nef, to mieszanka wybuchowa...A kto mówił, że Ja Cie chcę w Atomic Panda? Wypierdalaj do Draconów czy innych Czarnych od brudu Rąk :E ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
10.04.2016, 02:32
(10.04.2016, 02:28)Rudin Wrote: No i widziałeś ? Od razu lepiej. ;*Znając życie jakiś mod wpierdoli mi warna, a przypominam, że propagowanie komunizmu oraz innych ustrojów totalitarnych jest od niedawna w Polsce zakazane ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky |
« Next Oldest | Next Newest »
|