Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Reply
(11.04.2016, 22:51)RaHim Wrote:
(11.04.2016, 22:46)ALbatrOS Wrote: Przynajmniej tymi nożykami grać potrafimy...
Śniący objawił mi się w wizji i ukazał mi puste servery...

Dobrze, że RaHim wraz z resztą wielkiej trójcy z Atomic Panda robią coś żeby pomóc projektowi i grać [sami, bądź w czasie gdy grają inni]... Byłaby wielka szkoda gdyby tak naprawdę mieli głęboko wę dupię tę modyfikację i jej twórców.
Reply
Pograłbym na serwie, ale szkoła jutro, więc spać idę. XD
[Image: Leiwarkpn_qxewnew.png]
Reply
WIELKI PROJEKT ARCANIAS NAJLEPSZY SERWER G2O !!!!!
A nie czekaj, nawet go nie ma ;-;
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
(11.04.2016, 23:05)ALbatrOS Wrote: Dobrze, że RaHim wraz z resztą wielkiej trójcy z Atomic Panda robią coś żeby pomóc projektowi i grać [sami, bądź w czasie gdy grają inni]... Byłaby wielka szkoda gdyby tak naprawdę mieli głęboko wę dupię tę modyfikację i jej twórców.
Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek miał w dupie Bimbola, V0ID'a i Nubziora, choć fakt, odkąd nie jestem w ekipie GO nie rozmawiałem z Bimbolem i V0ID'em, więc swoje teorie jakobym miał na nich wyjebane schowaj do kieszeni
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Czyli pozostaje kwestia tego, że masz w dupie projekt G2O. Czyli pośrednio też ich, jako administratorów... Wszystko się zgadza.
Reply
(11.04.2016, 23:26)ALbatrOS Wrote: Czyli pozostaje kwestia tego, że masz w dupie projekt G2O. Czyli pośrednio też ich, jako administratorów... Wszystko się zgadza.
W chwili obecnej nie ma żadnego godnego servera, który przykułby moją uwagę, tak ciężko to zrozumieć...? Gdybym miał w dupie projekt Fryty to nawet nie wbijałbym na to forum...
Reply
(11.04.2016, 23:34)RaHim Wrote:
(11.04.2016, 23:26)ALbatrOS Wrote: Czyli pozostaje kwestia tego, że masz w dupie projekt G2O. Czyli pośrednio też ich, jako administratorów... Wszystko się zgadza.
W chwili obecnej nie ma żadnego godnego servera, który przykułby moją uwagę, tak ciężko to zrozumieć...?

Szkoda tylko, że dla Ciebie kurwa nie ma takowego od dokładnie 2012 roku....
[Image: 3b160ee5635c7.png]
Reply
(11.04.2016, 23:35)Rudin Wrote: Szkoda tylko, że dla Ciebie kurwa nie ma takowego od dokładnie 2012 roku....
Był... Mordan...
Reply
(11.04.2016, 23:36)RaHim Wrote:
(11.04.2016, 23:35)Rudin Wrote: Szkoda tylko, że dla Ciebie kurwa nie ma takowego od dokładnie 2012 roku....
Był... Mordan...

No, na którym grałeś chwile i tylko dlatego, bo miałeś Moda, czy chuj wie tam co. Gdzie potem olałeś wszystko i siedziałeś na Forum. To samo jest tutaj. Nabijasz posty. Dziękuję, dobranoc.
[Image: 3b160ee5635c7.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)