Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(25.10.2015, 23:03)DualFist Wrote: Wybory sfałszowane. Dziękuje.
Zawsze po wyborach opozycja mówi, że wybory sfałszowana.
Byłeś szybszy od polityków. Rolleyes
A co z Kukiz'em 15?
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
@Saurez: Korwinowi do opozycji jeszcze daleko...

Kukiz? Jak dla mnie trochę za mało. Oddałem na niego głos tylko dlatego, że nie widziałem innej alternatywy. Głosuję przeciw większości, a nie za kimś. Mam tylko nadzieję, że będzie się zachowywać tak jak to obiecywał i nie wciągnie się w system z którym planował walczyć.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
I tak się zbrata z PiSem.

Btw.
Kwaśniewski jest trzeźwy, coś niezwykłego.
Reply
Korwin też z tego co pamiętam mówił, że może "zbratać się" z kim chce jeśli ma to służyć jego pojęciu dobra. Jeśli Kukiz ma działać dobrze w koalicji celowej z PiSem to nie mam przeciwko temu zupełnie nic.
Reply
@Jaskier
Taka prawda, jakby to było kłamstwo to by Dual nie poszedł płakać na GG.
Więc proszę nie dawać ostów dla Kimiora za nic Smile
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Korwin mówił, że tylko na zasadzie, że to on stawia warunki. Czyli albo popieracie nasze postulaty, albo wypad. To po pierwsze.
Wybory są fałszowane od 45. Dowód? Żeby daleko nie szukać w kwestii Korwina na przykład. Policzyć ile razy Korwin robił wycieczkę po Polsce. W ilu miejscach był. Ilu ludzi tam było(pomijając niepełnoletnich), na tych jego spotkaniach. Potem porównać do tych 5% sumę tego ludu, zdając sobie sprawę, że to nie wszyscy ludzie go popierający. Jeśli nadal będziecie sądzić, że to nie jest fałszowane, mam dla was poradę - jeszcze raz to zróbcie. A jak to nie pomoże, to już nie mój problem. To po drugie.
Inne radykalne partie? Lewarki razem, kukiz, lewaki zjednoczone, polszewickie stronnictwo ludowe - uważasz za radykalne? Nie zgodzę się z tobą Albatros, całkowicie.
Reply
Powiedziałbym coś, ale wiem, ze trollujesz.
Reply
W żaden sposób (raczej) nie są sfałszowane. Wybory opierają się głównie na elektoracie starszym, który wybiera między PO a PiS. Ruchów takich jak Korwin czy Kukiz się boi. Moi rodzice, 30letni kuzyni, rodzina są całkowicie przeciwko tym dwóm osobom. Pozostaje im elektorat młodszy, który musi pomiędzy nimi wybierać. Korwin budzi lęk swoimi zachowaniami i tekstami nawet wśród młodzieży i wtedy doskonale widać, że głosy idą do Kukiza. Są to partie, które opierają się na zdobywaniu w sposób miarę normalny swoich głosów. Nowoczesna Ryszarda Petru natomiast zbiera głosy pokolenia około 30 z uwagi na pseudo ekonomiczne powiązania, a także to, że partia ta jako twór powstały pod banderą PO jest promowana w mediach od dłuższego czasu. W ten sposób otrzymujemy obraz wyborów w wąskim zakresie. Trzeba poczekać kilkanaście lat aż "pokolenie internetu" będzie miało taką liczbę, że przewyższy zmanipulowanych telewizyjnymi kłamstwami wyborców z innych zakresów wiekowych.
Reply
(26.10.2015, 01:12)KoeV Wrote: A taki obrazek z internetów.

[Image: 12042966_980755178648258_104150669373685...e=56D0D207]
[Image: UFZIESP.jpg]
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Czytałeś mnie Albatros? Policz, proszę. Bo chyba nie zrozumiałeś.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 51 Guest(s)