Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
BA dostało w dupcie bez wazelinki od pachołków i zaczyna się płacz, brawo wy.
[Image: spineSignature.php?name=Twice&language=Polish]

Reply
(08.05.2016, 20:56)Twice. Wrote: BA dostało w dupcie bez wazelinki od pachołków i zaczyna się płacz, brawo wy.

Gdzie widzisz płacz?
[Image: 0mJWdK2.gif]
Reply
(08.05.2016, 20:54)Caron Wrote: "Ponownie 100% prawdy.
Ale Upadek Carona miał w sobie coś, co sprawiało, że mogłem to puszczać za każdym razem i śmieszyło równie mocno, tutaj brakuje tego elementu. :c"

Bo ten film zawiera dużo memów które zrozumieją tylko członkowie BA i jest zrobiony bardziej pod klan.

Ja rozumiem nie będąc w BA :>
Reply
(08.05.2016, 20:56)Twice. Wrote: BA dostało w dupcie bez wazelinki od pachołków i zaczyna się płacz, brawo wy.

Kij z ostrzeżeniem, ale wypierdalaj.
Reply
(08.05.2016, 20:54)Caron Wrote: "Ponownie 100% prawdy.
Ale Upadek Carona miał w sobie coś, co sprawiało, że mogłem to puszczać za każdym razem i śmieszyło równie mocno, tutaj brakuje tego elementu. :c"

Bo ten film zawiera dużo memów które zrozumieją tylko członkowie BA i jest zrobiony bardziej pod klan.

Rozumiem praktycznie wszystko, plus za pisanie w twarz, bo aż o tym zapomniałem, jednak, no, powtórzę, Upadek Carona miał w sobie coś, co sprawiało, że dało się to oglądać bez przerwy, tutaj tego nie ma.
Chociaż może tu chodzi o świeżość tematu... W każdym razie życzę Feriosowi więcej weny.
Reply
(08.05.2016, 21:12)Lares Wrote:

Prosił Cie ktoś o zdanie?
[Image: spineSignature.php?name=Twice&language=Polish]

Reply
(08.05.2016, 21:19)Twice. Wrote:

Prosił Cie ktoś o zdanie?

Ktoś mnie musi prosić o zdanie robaczku?
Reply

Brakuje Ci tylko jednego słowa do legalnego przekleństwa. Szybko, edytuj xd
Reply
Za późno. Prawo niestety nie działa wstecz.
Wiedziałem, że na te chore wyliczenia znajdzie się jakaś luka... No i jest. Teraz przynajmniej może dowiem się czegoś ciekawego z tych cytatów, choć, znając tę społeczność, ujrzę definicje moszny i wora.
Reply

Fajnie.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)