Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(09.05.2016, 22:29)Povelix Wrote: Co to za GG?

WebGadu.
[Image: CPCFNwD.png]
Reply
(09.05.2016, 22:27)Sative Wrote:
(09.05.2016, 17:39)Zefirwolnosci Wrote:
Bimbol czy to ty?

[Image: S0SUSQz.png]

O kurwa, myślałem ze to zwykła zbieżność nicków.
Reply
Chciałem tylko powiedzieć, że Arashel to bardzo dobry moderator. Jest konsekwentny, stanowczy i sprawiedliwy w swoich osądach. W tym syfie jaki tu panuje brakowało kogoś takiego, wreszcie może zapanuje tutaj porządek jaki powinien być, bo wstyd. Wstyd jak to forum stoczyło się przez bydlęce zachowanie użytkowników.
 [img=0x150]http://i.imgur.com/h7zH2yN.jpg[/img]
CLICK CLICK
Reply
(09.05.2016, 22:29)Aliant Wrote:
(09.05.2016, 22:21)Nithalak Wrote:
(09.05.2016, 22:03)Aliant Wrote: Haha czekam gościu, bo te Twoje dissy mega są. Big Grin

Dziękuje bardzo mi miło, nawijka to takie moje poboczne hobby. Oczywiście, mówię o osobistych projektach Big Grin

Podeślij coś na PW, nie obiecuję że będę miłosierny, ale trochę erape się słucha - ocenię zawsze. Plus ciekawość.

Tak coś podejrzewałem, że musiałeś mieć conajmniej z tym chwilową styczność. Żaden newbie nie ma takiego wejścia w bit oraz względnego trzymania się go (to nie hejt - w dzisiejszych czasach można być raperem i nawet nie trzymać się tego bitu). Wink

Jutro coś podeślę. A co do offbeatu, TEOEMBE Big Grin
DayZ
Reply
(09.05.2016, 23:50)Nithalak Wrote:
(09.05.2016, 22:29)Aliant Wrote:
(09.05.2016, 22:21)Nithalak Wrote:
(09.05.2016, 22:03)Aliant Wrote: Haha czekam gościu, bo te Twoje dissy mega są. Big Grin

Dziękuje bardzo mi miło, nawijka to takie moje poboczne hobby. Oczywiście, mówię o osobistych projektach Big Grin

Podeślij coś na PW, nie obiecuję że będę miłosierny, ale trochę erape się słucha - ocenię zawsze. Plus ciekawość.

Tak coś podejrzewałem, że musiałeś mieć conajmniej z tym chwilową styczność. Żaden newbie nie ma takiego wejścia w bit oraz względnego trzymania się go (to nie hejt - w dzisiejszych czasach można być raperem i nawet nie trzymać się tego bitu). Wink

Jutro coś podeślę. A co do offbeatu, TEOEMBE Big Grin

No stary, tagować nie chciałem, bo już chłop umie się go trzymać, a gimby dalej lubią co innego podkręcać. Big Grin Co nie zmienia faktu, że dawno nie słyszałem rapera z tak słabym wyczuciem rytmu jak on. Big Grin
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Jakby to kogoś interesowało to tutaj pare cytatów Bimbola:

http://bogowie-areny.y0.pl/viewtopic.php?f=3&t=661

Nie wstawię tego na tym forum, bo pewnie ktoś to ocenzuruje

PS: Czekam na pozew.
Reply
Mam pytanie, dlaczego Nubzior usunał moją ankietę, na którą pozwolił Bimbol?
Reply
Bo to on jest jeszcze większym problemem niż Araś?
Reply
Przecież ona jest otwarta znów.
Reply
Sarsa, do bana Ci coraz bliżej Big Grin Pamiętaj co Doredh pisał na gg ;d
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)