Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Quote:To odpuść nie ma sensu użerać, się o takie błahostki i tyle.

To nie są błahostki. Skoro ktoś uważa, że to co pisze np. taki Espadre jest złe to niech nie pisze tego samego. Szanuję każdy tryb jaki jest. Mnie przekonał bardziej DM, bywa. Innych przekona bardziej RP, też bywa. Nikt nie ma prawa dyskredytować jednych i drugich. Poza tym, że post jest głupi to facet mnie po prostu wkurzył. Jakim prawem na podstawie trybu można wywnioskować, że ktoś nie ma w normalnym życiu ciekawych rzeczy do roboty? To według Fanga gra RP jest na tyle twórczym zajęciem, że można tym zastąpić pracę/studia/książki/dziewczynę itd., a osoby grające DM to grupy nieposiadające żadnych aspiracji w realnym życiu?
Facet napisał głupotę. Okazał swego rodzaju hipokryzję. Nie zamierzam mu przytakiwać, albo siedzieć cicho, bo jeszcze pomyśli (nie daj Bóg), że ma rację.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Nie mówię, że nie ma racji tylko, że nie ma sensu tego ciągnąć dalej bo zapewne osobnik i tak będzie obstawał przy swoim.
[Image: 402d1d28184b77c8med.jpg]
Reply
(12.05.2016, 15:32)Mozoku Wrote: Nie mówię, że nie ma racji tylko, że nie ma sensu tego ciągnąć dalej bo zapewne osobnik i tak będzie obstawał przy swoim.

Więc wychodzi na to, że będzie dokładnie taki sam jak Espadre. Ponadto będzie hipokrytą. Wątpię żeby miał ochotę być za takiego uważany. Swojego postu nie jest w stanie obronić. Może wyłącznie edytować bądź przeprosić.
Reply
Ehh... rób Alb jak chcesz byle, żebyś potem nie musiał się z nim wykłócać.

P.S Raczej wątpię by przeprosi lub zedytuje. Raczej będzie się bronił albo nie odpisze i tyle. O ile zagląda do karczmy.
Reply
Jeśli użytkownik coś pisze to powinien mieć przy sobie taką myśl, że ktoś może na jego post odpowiedzieć i ktoś może się z nim nie zgadzać. Jeśli nie potrafiłby obronić swoich racji to znaczy, że po prostu nie są one z grubsza prawidłowe. Nie nazywam tego kłótnią, a wymianą argumentów. Nie ma w tym nic złego. Wręcz przeciwnie.
Reply
(12.05.2016, 15:21)ALbatrOS Wrote: Szkoda, że Sative zamknął temat. Wątpię żebyś czytał karczmę, ale jeśli to mam dla Ciebie odpowiedź na Twojego posta.

Quote:Czy tylko mnie rozbawia fakt, że ludzie którzy miast zrobić coś w życiu konkretnego i pożytecznego, walą się w zbugowanej grze na lagu kombinacją prawo lewo, i czują z tego powodu dumę tak wielką, iż udają że znaczą coś na stronie która imo powstała bardziej pod sprawy techniczne? Naprawdę współczuję ludziom którzy "NAKURRWIAJO SIE W GOTIK MULTIPLR", zważywszy na to że pierwszy lepszy kartofel z umiejętnością edycji mdsa może edytować pliki, wywalić w animacjach walki blokowanie klatek i jechać tak płynne ciosy że wasze umiejętności będą absolutnie zerowe.

"Czy tylko mnie rozbawia fakt, że ludzie którzy miast zrobić coś w życiu konkretnego i pożytecznego, walą teksty na lewo i prawo i czują dumę z powodu swojego poziomu RP?"

Drogi przyjacielu, domagasz się szacunku na forum dla graczy RP (a przynajmniej tak można ogólnie sparafrazować to co pisaliście w tamtym temacie), a jednocześnie sam nie masz szacunku do osób, które preferują inną grę niż Ty? Nie każdy musi lubić napieprzać w RP i udawać, że się jest w gothicowym świecie. Niektórzy lubią wymasterować się w rozgrywce, która opiera się na czystym skillu,  a nie na zasadach ustalonych przez Mistrza Gry. Co kto lubi. Nie masz prawa domagać się szacunku dla graczy RP jeśli sam nie potrafisz od siebie dać tego samego dla graczy innych. Ten Twój post jest równy poziomem do postu Espadre. Z tym, że użyłeś bardziej wyszukanego słownictwa.
Nie mam nic do RP. Wręcz przeciwnie. Aczkolwiek każdy ma prawo wybierać co woli.

Mi się wydaje, że nie chciał dyskredytować DM samego w sobie, tylko uświadomić niektórym, że nie są jakoś mega ważniejsi z racji bycia graczem DM. Aczkolwiek pewny nie jestem. Smile
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Fange Wrote:Naprawdę współczuję ludziom którzy "NAKURRWIAJO SIE W GOTIK MULTIPLR", zważywszy na to że pierwszy lepszy kartofel z umiejętnością edycji mdsa może edytować pliki, wywalić w animacjach walki blokowanie klatek i jechać tak płynne ciosy że wasze umiejętności będą absolutnie zerowe.
Może sprawdzimy twój sposób, czy sprawdza się w rzeczywistości?
Sprawdzę, czy lata praktyki nakurwiania bezmyślnego adadad na przemian przyniesie jakiś skutek przeciw osobie RP która twierdzi, że osoby DM, nie mają życia(klasyka wśród textów. Bijesz Denisa na głowę). Ja to ujmę tak, że gracze DM są bardziej wymagający pod względem konfiguracji, synchronizacji i funkcjonalności samego serwera, by bez zbędnych ścin czy lag dało się prawidłowo grać. Niech mnie oświeci jaśnie Frange, czemu to gracze RP są bardziej kreatywni lub wymagający?

Jak by tak patrzeć przez pryzmat czasu, to przeminęło wiele ciekawych eventów, odnośnie graczy DM które były często opublikowane na głównej stronie modyfikacji. Można rzec że dzięki klanom, ta modyfikacja ciągle jest rozwijana ku końcowej wersji. Co eRPeki prócz samego grania na własnych serwera, dyskutując na własnych forach wnieśli do modyfikacji? może boty? OOC? Symulator?
[Image: dgdibqK.png]

Reply
Ej, wiecie co? Arasz śmierdzi tibią i słabym EQ.
[Image: lgr00nt.png]
Reply
Znowu zaczynacie kolejną bezsensowną gównoburze?
Reply
(12.05.2016, 19:26)Nef221 Wrote: Ej, wiecie co? Arasz śmierdzi tibią i słabym EQ.
Stolica do Białegostoku!

(12.05.2016, 13:45)Sibol Wrote: To i tak nic nie da bo każdy będzie chciał grać w tej drużynie gdzie będą siedzieć jego ziomkowie z klanu. To właśnie była główna wada enklawy, że większość ludzi, najczęściej wbijała do drużyny, która wygrywała.
Jakby ktoś pomyślał to ustawiłby blokadę zmiany teamów pod komendą i automatyczne wyrównywanie teamów co jakąś minute bądź dwie (SWAT 4 For The Win pod tym względem)
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)