Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Gdyby Korwin grał pod publikę, to byłby zatwardziałym lewakiem, bo tylko takie poglądy przekonują PRL'owski naród.
Reply
(27.10.2015, 21:54)Sative Wrote: Nasz nowy poseł śpiewa. Czekam na legalizacje marihueny.
Raperzy nie śpiewają :W

A co do legalizacji konopi indyjskich, to nie liczyłbym na to w tym stuleciu. W sumie może to i lepiej, bo przynajmniej kupując hasz nie sponsoruję kurw i złodziei, a jedynie dealera, który jest bardziej uczciwy niż nasza kochana władza
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(27.10.2015, 22:42)RaHim Wrote:
(27.10.2015, 21:54)Sative Wrote: Nasz nowy poseł śpiewa. Czekam na legalizacje marihueny.
Raperzy nie śpiewają :W

A co do legalizacji konopi indyjskich, to nie liczyłbym na to w tym stuleciu. W sumie może to i lepiej, bo przynajmniej kupując hasz nie sponsoruję kurw i złodziei, a jedynie dealera, który jest bardziej uczciwy niż nasza kochana władza

Mało wiesz o rapie.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
https://www.youtube.com/watch?v=7MHPrdAbse0

Wie ktoś, może gdzie mogę znaleźć ten fragment przemówienia Jaruzelskiego w lepszej jakości?
Reply
[Image: xwCKowN.png]
Reply
[Image: kyZRzVX.jpg]
Work in progress Wink
Reply
O to widzę, że każdy z teamu robi serwer xD
Ja - CTF
Bimbol - DM
Ty - Zombie Mod
Reply
Jaskier - Antivia Xd.
Reply
prędzej DualFist zrobi Crystala xD
Reply
(28.10.2015, 17:31)Nubzior Wrote: prędzej DualFist zrobi Crystala xD
To chyba ja szybciej zreaktywuje Husarie RP xDDD (nie, nie reaktywuje tego serwa).

Ardaś musze przyznać zajebisty obrazek Big Grin
Wódz Klanu Młota
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 49 Guest(s)