Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(18.06.2016, 12:23)Orku Wrote: Szalona impreza w mojej gimbie w '06. Już wtedy w przerwie pomiędzy salą tańców wracaliśmy do sali naszej klasy i opowiadaliśmy sobie o starych obrazkach z neta, które niedawno oglądaliśmy.

To nie jest żaden dowód.

P.S. Pragnę zauważyć, że w wieku, w którym byłem w roku '06, nie robiłem już w pieluchy. Nie mierz wszystkich swoją miarą Wink
Reply
Ale ty żałosne ostrzeżenia dajesz.
Reply
(18.06.2016, 12:38)Orku Wrote: Gdybym Cię mierzył swoją miarą to bym Cię miał za człowieka inteligentnego Heart Tak że nie stosuj mi tutaj "mierzenia własną miarą" Heart To jest najniższej klasy i najbardziej prosty comeback jaki można sobie wymyślić. :*

Sam uznałeś, że w takim wieku można jeszcze robić w pieluchy. Mierzenie własną miarą jest odpowiednim stwierdzeniem.

P.S. Musiałem dostosować treść wiadomości do Ciebie. Poza tym, niby prosty i najniższej klasy "comeback", a nadal lepszy od wszystkich Twoich dotychczasowych Wink
Reply
Witam witam i o zdrowie pytam!?
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
(18.06.2016, 12:59)Orku Wrote: Problem jest taki że nie założyłem żadnego wieku, tylko generalnie stwierdziłeś Heart To Ty go założyłeś a potem uznałeś że ja założyłem i mnie obśmiałeś za coś co jest twoją sprawką Heart

Treść postu jest jasna, więc teraz się nie tłumacz. Gdybym nie miał podanego wieku na forumowym profilu, przez co byś go nie znał, to byłaby inna sprawa.
Reply
(18.06.2016, 13:04)Orku Wrote: Nie wchodzę co chwilę na profile nastolatków. To by ze mnie robiło geja i pedofila Heart

W mój wszedłeś, skoro wiesz, że zaliczam się jeszcze do nastolatków. Mógłbym żądać ostrzeżenia dla Ciebie, więc ciesz się, że tego nie robię.
Reply
Skoro pavera uważasz za debila orku. A ty orku uważasz za debila Pavere. To może wykażecie odrobinę rozsądku i nie będziecie kontynuować rozmowy. Dam wam nowy temat "Telewizja a rozwój osobisty" - wykażcie się w nim, liczę na was.
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=8g9ATYZ7t34 to zinterpretuj mi to. Za nic nie rozumiem o co w tym chodzi.
Reply
Jako że Orku wystawia ostrzeżenia za dziesięciu to możemy się umówić, że będziecie do mnie składać skargi na niego, a ja będę Waszym aniołkiem :E
Reply
<kobiecy organ rozrodczy> jesteś i tyle.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)