Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Bimbol, najważniejsze to robić robotę, nie przejmuj się, weź przykład ze mnie.
Reply
Przecież gość to dla jaj napisał xD Dokładnie, nie ma co się przejmować i obrażać, to normalne, że ludzie się niecierpliwią i o tym piszą. Czy w przypadku darmowego projektu, czy płatnego, twórcy tworzą coś dla kogoś i ktoś ma prawo być z czegoś niezadowolony. Naturalna kolej rzeczy. Ja otwarcie mówię, że GMP to ścierwo i nie obchodzi mnie ile kto czasu w to włożył. Liczą się efekty, zawsze tak było. Najśmieszniejsi w tym wszystkim są właśnie obrońcy moralności.

Druga sprawa, jeśli pojawiają się w końcu osoby wyczekujące aktualizacji to dobry znak.
Reply
Czekam na aktualizacje ale nie wiem czy mi pójdzie...
Reply
(27.06.2016, 21:12)Orku Wrote:
Podsumowując:
[Image: xZVmOJP.png]

Gdybym miał czas odpalić Photoshopa zamiast czytać o Konradzie z Montferratu to zmieniłbym to na Szmaragdowy Wór w kategorii "szczególnie silne uczulenie na głupotę".

Apsik!
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Denis:Jaki upadek? jak posuwałem hera omg
Reply
(27.06.2016, 19:24)Povelix Wrote: Dokładnie nie rozumiem waszego podejścia. Na co lagi serwera wpływają, że niszczą całą waszą rozgrywkę? Tutaj bardziej, gracze DM powinni narzekać na to że mają ciągłe opóźnienia przy uderzeniach czy teleportacje graczy z miejsca na miejsce, a takie RP odgrywasz w mniejszości fizycznie. Większość to pisanie na chacie <rucham wilki> <pije gin>. Coś się zmieniło?

W sumie niby to nie robi różnicy, ale z drugiej strony. Nawet na RP takie teleporty pewnie czasem wkurzają, chociaż jeśli się idzie tylko z miejsca na miejsca, to można to przeboleć.

-----
Zauważyłem, że jedyną skuteczną przy lagach w walce rzeczą jest walka qe i liczenie na to, że się uderzyło pierwszy. Używanie bloków mija się z celem, bo przesunięcie jest zbyt duże.

(27.06.2016, 21:53)Bimbol Wrote: Oj tam przestańcie, gdybym się tym przejmował to dawno by mnie tu nie było.

Bimbol kiedy aktualizacja ? Big Grin
Reply
Witam
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
Znając życie nic się tu ciekawego pod moją nieobecność nie działo, więc napiszę tylko: Cześć
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
To już się tu przywitać nie można? Chyba ci do reszty odjebało gostek.
Reply
Cofnąłem te dwa osty.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)