Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Po twojej liczbie postów (dołączając datę rejestracji) wnioskuję, że nie jesteś tutaj znany.
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
(04.07.2016, 23:41)Arkhan Wrote: Po twojej liczbie postów (dołączając datę rejestracji) wnioskuję, że nie jesteś tutaj znany.

Faktycznie, nie specjalnie było wtedy o czym pisać. Poza tym nick się zmienił, ale liczby zostały, heh.
Zresztą, nieważne. Po prostu zauważyłem, że znowu zaczęło się coś dziać i prawdopodobnie będzie można gdzieś fajnie pograć Smile .
Reply
Właściwie to właśnie zauważyłem swój błąd, bo to są posty z dzisiaj. Meh, co poradzić: 11PM
Reply
Coś dla niewyżytego moderatora
Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Reply
http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=1675&page=3
dududu
Reply
Szkoda, że nie można dodać do gry 'Gothicowych NPC' od Dev7 :/ Można by je było zostawić, żeby twórcy nie musieli się tak bawić z dodawaniem własnych NPC ozdobnych.
Reply
Prawda boli Araś?
Chusteczkę może podać?
Reply
Cześć, jestem tu nowy. Mam nadzieję, że ochoczo będę z Wami grał w Gotika 2 Online. Pozdrawiam...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Jesteś nowy. Ale masz reputację, dużo postów, wątków i nawet order. To mi wygląda na... OSZÓSTFO!
Reply
On jest po prostu wyprany w perwollu.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 50 Guest(s)