Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Musi się rymować żeby było śmieszne.
Reply
Forum jest zabite od długiego czasu, mało się tu dzieje, a to przez to że zabronine przekleństwa, ci przed orkiem też spierblbla forum swoimi gimbowymi rządami które czerwoni na luzie przyjęli, bo majo immunited nawet jeśli zmienili se kolorek na biały. (ciach niema sb? jest stara dobra karczma) btw na tym forum już ewidętnie brakuje bezkarnych gównoburz o byle co, to nie forum jakiegoś projektu pracowników google, tylko zwykle Polskie forum.
Reply
Co insynuujesz? Że Polak to już brak kultury? To wysoce nie taktowne.
Reply
Ależ skąd, Polak potrafi swoją kulturą zawstydzić każdy inny kraj. Jednak my Polacy nie lubimy się ograniczać w zwykłym internecie, i w większości naszego społeczeństwa lubimy wrzucić merci(kurwblabla) w co drugim zdaniu.
Reply
Quote:Forum jest zabite od długiego czasu, mało się tu dzieje, a to przez to że zabronine przekleństwa, ci przed orkiem też spierblbla forum swoimi gimbowymi rządami które czerwoni na luzie przyjęli, bo majo immunited nawet jeśli zmienili se kolorek na biały. (ciach niema sb? jest stara dobra karczma) btw na tym forum już ewidętnie brakuje bezkarnych gównoburz o byle co, to nie forum jakiegoś projektu pracowników google, tylko zwykle Polskie forum.

Please, translate it into the polish. This is polish section and you can get warn, cause You don't use a polish language.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
W tym wypadku, mój post jest bardziej Polski niż twój, i kto tu się bardziej łapie na warna?
Reply
Utrzymywanie porządku na forum = gimbowe rządy

Teraz wiem już wszystko
[Image: 1_3.png]
Reply
O nie!11!!111 Jesteśmy zgubieni!!1111!
Reply
[Image: o124uuo.png]
Reply
(04.08.2016, 22:31)Orku Wrote: [Image: 8bq013Q.png]
W karczmie nie ma "spamu". Nie mogę Cię ukarać. A wierz mi... CHCĘ. Sad

Znam ten ból. [*]