Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
+ grafika zbyt bajkowa, bardziej pasuje do niskobudżetowych gier indy
[Image: CPCFNwD.png]
Reply
Chuje nie potrafia zrobic nic co by nie wygladalo jak Gothic 3, chyba niemcy sie zatrzymali w rozwoju w 2006 roku, dotyczy to zarowno Pirahna Bytes i Jowood, a nawet Crytek.
Reply
Niezmienny pozostaje fakt, że lokacje dalej wyglądają cudnie, w końcu od zawsze to było ich domeną. Ale wciąż, te animacje, system walki...
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Nie mogli po prostu zrobić Gothica? :v
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
Nie, jakby Gothic byl tak slaby to by ich zlinczowali. hehe
Reply
Jeśli nie mają pomysłu na Gothica to lepiej niech się za niego nie biorą. W ich zamyśle seria Gothic to zamknięta trylogia. Nie bez powodu mieliśmy możliwość opowiedzieć się za którąś ze stron. Z ich strony najrozsądniejsze, jeśli faktycznie będą się brać za Gothica, byłoby umiejscowienie akcji albo w innym miejscu albo w innym czasie. Chociaż ta druga opcja jest ciekawsza, bo możemy zobaczyć ponownie stare tereny na nowo.
Elex ma potencjał, cokolwiek by o nim nie pisać. Piranha to ledwie 30osobowe studio, które nie jest w stanie tworzyć gier na poziomie obecnych. Wiadomo, że technicznie będzie to jeden wielki gniot. Studio może wygrać jedynie konstrukcją świata i klimatem jaki uda im się stworzyć. Ewentualnie fabułą, która też nigdy nie była ich mocną stroną.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(21.08.2016, 13:24)KimiorV Wrote: Nie, jakby Gothic byl tak slaby to by ich zlinczowali. hehe

Do Essen wcale nie jest tak daleko Wink
[Image: CPCFNwD.png]
Reply
(21.08.2016, 14:07)Sative Wrote:
(21.08.2016, 13:24)KimiorV Wrote: Nie, jakby Gothic byl tak slaby to by ich zlinczowali. hehe

Do Essen wcale nie jest tak daleko Wink
Już tam byłem, mogę wam wskazać drogę.
Reply
Złodziej...
Reply
Te logi na Mordanie pozwalały na taką inwigilację, że aż 0 osób dowiedziała się o machlojkach Profa xD

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
[Image: sygnapng_wahwhex.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 50 Guest(s)