Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
To forum ze screena wyglądalo jak dla mnie już całkiem ładnie.
Reply
Quote:Dobrze prawisz. Tworzysz już własne forum, czy może zechciałbyś nam pomóc? 

Ani jedno ani drugie.

Quote:To forum ze screena wyglądalo jak dla mnie już całkiem ładnie.

Bo brzydkie nie jest. Ale nie jest to forum na miarę roku 2016. Takie layouty były w modzie w latach od 2011 do 2013. Obecne schematy dają każdemu forum więcej przejrzystości i funkcjonalności niż to co widzieliśmy np. na Pumie.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
,,TO ZRUB LEPRZE'' XDDDDDDDDDD
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Nie muszę być piekarzem żeby powiedzieć, że chleb mi nie smakuje... Poza tym też trochę tych stylów w życiu zrobiłem i mam jakieś podstawy żeby móc oceniać.
Reply
@Saurez
To czemu OST ze Starego Obozu? :E
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
(26.08.2016, 09:39)ALbatrOS Wrote:
Quote:Dobrze prawisz. Tworzysz już własne forum, czy może zechciałbyś nam pomóc? 

Ani jedno ani drugie.

Quote:To forum ze screena wyglądalo jak dla mnie już całkiem ładnie.

Bo brzydkie nie jest. Ale nie jest to forum na miarę roku 2016. Takie layouty były w modzie w latach od 2011 do 2013. Obecne schematy dają każdemu forum więcej przejrzystości i funkcjonalności niż to co widzieliśmy np. na Pumie.
Nie tworzymy forum dla jakiejś międzynarodowej gry MMORPG z ilością graczy liczoną w dziesiątkach, albo i setkach tysięcy tylko dla "tosksycznej społeczności" GMP/GO z ilością graczy liczoną w dziesiątkach (in-game). Nikt z nas nie jest też profesjonalnym designerem, ani webmasterem. Czego Ty oczekujesz?

(26.08.2016, 11:38)ALbatrOS Wrote: Nie muszę być piekarzem żeby powiedzieć, że chleb mi nie smakuje... Poza tym też trochę tych stylów w życiu zrobiłem i mam jakieś podstawy żeby móc oceniać.
Myślę, że finalny styl nie będzie gorszy od twoich. Pracujemy nad tą "nowoczesnością" dla forum gry z 2003.
Reply
Quote:Nie tworzymy forum dla jakiejś międzynarodowej gry MMORPG z ilością graczy liczoną w dziesiątkach, albo i setkach tysięcy tylko dla "tosksycznej społeczności" GMP/GO z ilością graczy liczoną w dziesiątkach (in-game). Nikt z nas nie jest też profesjonalnym designerem, ani webmasterem. Czego Ty oczekujesz?

Ja niczego nie oczekuję, bo mnie to nie interesuje. Wyraziłem swoją opinię, którą podtrzymuję mimo wszystko. 

Quote:Myślę, że finalny styl nie będzie gorszy od twoich. Pracujemy nad tą "nowoczesnością" dla forum gry z 2003.

Nie napisałem nigdzie, że uważam ten styl za brzydki. Nie napisałem też, że moje są lepsze. Po prostu takie wykonanie (choć ładne) jest niedostosowane do czasów jakie mamy. Teraz stawia się na przejrzystość i funkcjonalność, a nie wieczne operowanie na czarnej przeźroczystości jako tło forum (samo stosowanie obrazka jako tło odchodzi powoli w siną dal). Są rzeczy bardziej istotne nowadays jak chociażby sidebary.
Reply
No to myślę, że finalna wersja stylu Ci się spodoba.
Reply
Raki wszędzie co to będzie
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
(26.08.2016, 17:23)Ferios Wrote: Raki wszędzie co to będzie
" Rak - Zwrot używany najczęściej na facebookowych grupach, oznacza kogoś albo coś, co jest głupie, czy też po prostu się nam nie podoba.
Używany jest najczęściej przez osoby w wieku gimnazjalnym."

Hahahaha
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 36 Guest(s)