Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(26.08.2016, 18:41)Doredh Wrote: Takie osoby zawsze były i chyba będą do końca, w końcu to nieodłączny element, wręcz charakterystyczny, dla tejże społeczności. Gdzie są takie osobistości jak GlamZino (który mnie przekonał przynajmniej do chwilowego słuchania takich zespołów jak Led Zeppelin, gdzie jest taki Sergio z jego manią wyższości i tym nakręcaniem siebie i wszystkiego dookoła, gdzie Tonique ze swoimi postami w każdym temacie? A to tylko przykłady... Aż człowiek wróciłby do tego forum z 2011 xD.
No mnie też przekonał do Led Zeppelin, a nawet do glamrocka. Przez Sergia przeczytałem cykl powieści fantasy Miecz Prawdy i obejrzałem ich ekranizacje. Kiedyś trzeba było pracować nad sobą żeby pisać na poziomie (no w miarę), jak reszta forum. Teraz to shiet.
Reply
Skoro wspominacie o rakach, to ostatnio Gonciarz mówił w Zapytaj Beczce o raku. O tym internetowym.
Ostatnio czyli dzisiaj.
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
Nie lubię filmów Gonciarza zbytnio, kiedyś były nawet spoko, ale teraz jego produkcje nudzą mnie po paru minutach. Takie pierdolenie o niczym się zrobiło.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
[Image: sygnapng_wahwhex.png]
Reply
Bo to lewak
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
(27.08.2016, 00:06)Ferios Wrote: Bo to lewak

Przecież nie grał na GMP (hehe)
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
[Image: VWjdnKq.png]
[Image: Ru8zE9Y.png]