Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(04.11.2015, 21:18)RaHim Wrote: A Ja tam czekam, aż PiS da mi obiecane 12 zł za godzinę. I to w netto

Ja zarabiałem 10 złotych netto, plus rozliczenia (czyli w sumie koło tych 13 powinno wyjść), w robocie dorywczej. Skoro ja potrafiłem zarabiać tyle bez żadnych kwalifikacji (póki co posiadam samą maturę co znaczy tyle co i nic) to 12 złotych nie jest żadną wygórowaną kwotą.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(04.11.2015, 23:11)ALbatrOS Wrote: Ja zarabiałem 10 złotych netto, plus rozliczenia (czyli w sumie koło tych 13 powinno wyjść), w robocie dorywczej. Skoro ja potrafiłem zarabiać tyle bez żadnych kwalifikacji (póki co posiadam samą maturę co znaczy tyle co i nic) to 12 złotych nie jest żadną wygórowaną kwotą.
Tyle, że Ja mieszkam na wiosce, do roboty mam 20 km, a najbliższe miasto leży ode mnie 40 km. A póki co wyprowadzać się nie zamierzam bo nasz kochany rząd ma obywateli w dupie, nakłada coraz to większe podatki, jednocześnie nie zwiększając pensji minimalnej do tego nie zapewniając młodym ludziom skromnego mieszkania, ale pieniądze na to, żeby zapraszać ciapatych, z których żaden nie pójdzie do roboty, dodatkowo upierdoli Ci łeb za to, że jesteś innowiercą, wpierdalanie ośmiorniczek, loty prywatnymi samolotami, odprawy i bonusy dla siebie to mają...

BTW. Czy masz maturę, czy będziesz miał magistra z inżynierem to i tak w Polszy Żydowsko-Banderowskiej będziesz tylko zwykłym śmieciem. A do tego, jeszcze kościół z papieżem na czele wpierdala się w politykę Polski, no ludzie...

[Image: za-6-tysiecy-to-jest-niemozliwe-zeby-kto...mniej.jpeg]
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Gdzie ci się papież wpierdala w politykę państwa Polskiego? Twoje lewackie teorie, są bardzo ciekawe...
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
(05.11.2015, 00:02)Ferios Wrote: Twoje lewackie teorie, są bardzo ciekawe...
Dziękuję Ci bardzo i nie, to, że jestem przeciw kościołowi, za delegalizacją religii  i to, że niektóre moje poglądy mogą pokrywać się z lewicowymi nie oznacza, że jestem lewakiem

(05.11.2015, 00:12)Ardas Wrote: Ja pierdolę. Zwiększać płace minimalną. Życzę ci abyś założył firmę Ibrahimie z Izrealu i obyś skosztował, czym są podatki przedsiębiorcy.
Masz rację, najlepiej zlikwidujmy płacę minimalną, niech ludzie napierdalają za darmo i zlikwidujmy ZUS i OFE, by przedsiębiorca nie musiał ponosić żadnych kosztów i napełniał sobie kieszenie = ). BTW. Nikt normalny nie rejestruje firmy w Polsce, więc przedsiębiorcy odprowadzają śmiesznie niskie podatki do krajów zagranicznych = )
Reply
Kurwa. Każdy przedsiębiorca to złodziej i żyd tym tokiem rozumowania. Najlepiej zlikwidujmy firmy. Po cholerę się z nimi męczyć. Logika godna syna Marksa. Przez te płace minimalne 100 tys. ludzi nie ma pracy w Warszawie(a co dopiero w Polsce), bo stwierdzili, ze umowy śmieciowe są niezgodne z "prawami człowieka" i trzeba to zlikwidować, aby biednych ludzi nie wyzyskiwali. Jak można być tak ślepym i nie widzieć, że w ten sposób daje się wolną rękę przedsiębiorcy do traktowania pracownika jak śmiecia, czyli efektu odwrotnego do zamierzonego. System popytu na pracodawców, a nie pracowników. Chory system.

Z tym lewakiem. To tak jakby gadać że sernik nie jest ciastem, bo przecież ciasto to tylko część składników.
Reply
Komuniści tak szybko odchodzą
spieszmy się ich wieszać
Reply
Ta kurwa Kiszczak nie żyje. Szkoda, a zarazem bardzo dobrze.
[Image: lgr00nt.png]
Reply
Kolejny zdrajca narodu poszedł do piachu :W
Kto to?
Reply
ty Smile
Reply
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=94949