Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(07.11.2015, 18:25)ALbatrOS Wrote: Tak. Wątpisz w to? Cofnij się do 2001 roku...
Oczywiście, że wątpię... To w dużej mierze zasługa CD Projektu, że Wiedźmin znów jest popularny... A jeżeli jest inaczej to wyjaśnij mi, dlaczego wcześniej nikt z Hollywood nie zainteresował się ekranizacją Wieśka lub chociażby po premierze pierwszego Wieśka na PC'ty...

(07.11.2015, 18:26)Nef221 Wrote:
(07.11.2015, 18:16)RaHim Wrote: ?...

Mistrzostwo interpunkcji.
Nie dbam o interpunkcję, co nie znaczy, że nie potrafię z niej korzystać, Nefuś <3. Lepiej mi powiedz po jaką cholerę się dziś do mnie dobijałeś na fona...
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Dobijałem Ci się na fona? Zaraz sprawdzę.

EDIT: Nie, nie dzwoniłem do Ciebie ostatnio.
[Image: lgr00nt.png]
Reply
(07.11.2015, 18:40)Nef221 Wrote: Dobijałem Ci się na fona? Zaraz sprawdzę.
A kto inny z Krakowa by to robił :W?
Reply
A kto powiedział, że Hollywood kiedykolwiek zainteresował się Wiedźminem na szerszą skalę? Nigdy tego nie zrobił. Film jest tworzony przez Polaków. Bagiński sam szuka wsparcia za granicą- zdecydowanie nie jest tak, że to firmy z poza Polski chcą tutaj zaistnieć same z siebie. Zresztą bazować on będzie na opowiadaniach Sapkowskiego z Wiedźmina i Mniejszym Złu z Ostatniego Życzenia. Nie ma w nich być nic co powstało z ramienia Redów, bo Sapkowski nie uznaje gier jako fabularnego dodatku do jego twórczości. Bagiński jest fanem twórczości naszego, polskiego pisarza i jak wynika z wywiadów jeszcze z przed kilku lat interesował się tym światem na długo przed tym jak zaczął tworzyć pierwsze animacje pod grę.

PS: O interpunkcję nie dbał też taki mędrzec jak Inariu bądź Loredo. Pozdrawiam, pasujesz do nich.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(07.11.2015, 18:41)RaHim Wrote:
(07.11.2015, 18:40)Nef221 Wrote: Dobijałem Ci się na fona? Zaraz sprawdzę.
A kto inny z Krakowa by to robił :W?

Oddzwoń i zapytaj się kto dzwonił. Może moja siostra, gdy podałem Ci numer do niej, a Ty nie wierzyłeś, że to ten.
[Image: lgr00nt.png]
Reply
(07.11.2015, 18:16)RaHim Wrote:
(07.11.2015, 17:29)Ferios Wrote: RaHim nie wiem czy wiesz, ale jest także książka(Ba! Nawet cała saga) o przygodach wiedźmina Geralta, i bynajmniej była ona wydana wcześniej od gry...
Więc sowim komentarzem udowodniłeś że masz braki w swojej wiedzy.
Tak się akurat składa, że wiem o sadze Wiedźmina... Myślisz, że gdyby nie sukces CD Projektu, ktokolwiek zechciałby ekranizować dzieło Sapkowskiego?...
To nie ma nic do rzeczy, mówisz o ekranizacji na podstawie gry gdzie reżyser wyraźnie mówi że będą na podstawie opowiadań z książki ,,Ostatnie Życzenie''.
Gdzie sens, gdzie logika?
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
(07.11.2015, 18:47)Nef221 Wrote: Oddzwoń i zapytaj się kto dzwonił. Może moja siostra, gdy podałem Ci numer do niej, a Ty nie wierzyłeś, że to ten.
Nie mam zwyczaju odbierać i oddzwaniać do nieznanych mi numerów :W. A po drugie nie interesują mnie randki w ciemno ^_^
(07.11.2015, 21:13)Kentar Wrote: Z Twoim ryjem dziewczyna sie zgodzi tylko na randke w ciemno. Doslownie.
Spójrz w lustro, tylko uważaj żeby nie pękło :W
Reply
Róbcie screena, kulturalny Albatros przeklął.
Reply
(08.11.2015, 15:05)Ardas Wrote: Róbcie screena, kulturalny Albatros przeklął.
Żeby jutro nie był poniedziałek to poszedłbym zachlać pałę z tej okazji
Reply
Macie mnie. Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będę chyba musiał dołączyć do Espadre...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)