Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(29.12.2016, 00:42)barto Wrote: @Albatros, Mikołajczaka tam właśnie chyba nie ma. Przynajmniej to wywnioskowałem z dyskusji prowadzonych na ich forum. Argumentem bodajże był właśnie ten charakterystyczny Bezimienny głos.

Słyszałem też o tym charakterystycznym głosie Mikołajczyka, ale potem znowu gdzieś czytałem, że jakoś zostanie on wykorzystany. Na ile to prawda to nie wiem...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Chyba tylko ja uważam, że Mroczne Tajemnica są jakimś nieporozumieniem. To jeden z dwóch modów do Gothic 1, które odpaliłem (fanem modyfikacji fabularnych nie jestem) i poczułem się zażenowany. Co z tych możliwości, skoro MT psują totalnie klimat Gothic 1, fabuła jest idiotyczna i pozbawiona sensu (najpewniej pisana w przerwie między biologią a matematyką), balans pozostawia dużo do życzenia (poziom trudności), niektóre lokacje wyglądają fatalnie (Obóz przed Starą Kopalnią). Osobiście dużo bardziej polecam Edycje Rozszerzoną - nie jest idealna, jednakże nie wypacza tego świata, a niektóre zadania poboczne są naprawdę ciekawe i na swój sposób wnoszą innowacje.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Jak mówiłem, dla mnie MT też było zwykłą średniawką.
Reply
Dzieje Khorinis, przynajmniej z tego co wygląda, jako jedne z niewielu modyfikacji będą zasługiwać na miano czegoś poszerzającego kanon. Returning jakoś nigdy nie był dla mnie w tym aspekcie wybitny. Poza tym sam fakt zainteresowania tym modem ze strony PB o czymś świadczy.
Reply
No więc historia Wikingów się dopełniła, psia jego mać...
Reply
Skąd wiesz, że pirania się interesuje tym modem bo chyba to przeoczyłem.
Reply
(29.12.2016, 23:00)Eryk Wrote: Skąd wiesz, że pirania się interesuje tym modem bo chyba to przeoczyłem.

Jeden z pracowników PB jest w stałym kontakcie z twórcami, a reszta pracowników niekiedy udziela im informacji dot. ich dawnych planów, nawiązań etc. etc.
Reply
Rozumiesz co oznacza słowo skąd? Pisali tak na forum dziejów khorinis czy na ich fanpagu? czy może pb coś pisało?
Reply
Z tego co czytałem to jedynie polubili ich FanPage na FB i tyle.
Reply
(29.12.2016, 23:24)Eryk Wrote: Rozumiesz co oznacza słowo skąd? Pisali tak na forum dziejów khorinis czy na ich fanpagu? czy może pb coś pisało?

Był gdzieś takowy post na TheModders (wybacz, nie mam ochoty szukać kiedy i gdzie). Ponadto wspominali po części o tym na ostatnim filmie.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 49 Guest(s)