Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(19.01.2017, 18:52)Pavera Wrote: Nadal czekam na jakieś potwierdzenie, że to nie fejk. Wielcy znawcy tajemnic, a jak dotąd żaden nie podał źródła informacji. Bodajże Bezi albo Dzieje Khorinis wstawiły tylko screena z rozmową z członkiem PB na Facebooku, który powiedział, że nic o tym dodatku nie wie, bo był w ekipie tworzącej G2, co w ogóle jest sprzeczne z informacjami o Sequelu, według których Gothic II miał powstawać po porzuceniu planów o dodatku.

Potwierdzam że Sequel jest prawdziwy. Starałem się go zdobyć od nico, ale powiedział tylko coś w stylu "Nie mogę, to jest zbyt duże. A na poważnie, musiałbym o tym pomyśleć".
[Image: CPCFNwD.png]
Reply
Ale to dalej nie jest żaden dowód. Jakiś screen, na którym ktoś z PB potwierdza informacje o tym Sequelu, albo coś takiego.

EDIT: Mam na myśli również informacje przedstawiane w tych materiałach na YouTube, rzecz jasna. Ta kwestia akurat leży po stronie twórców filmów. Nie mogę zrozumieć zdziwienia tej większości na to, że ktoś żąda dowodów na niepoparte niczym informacje.
Reply
(19.01.2017, 20:59)Pavera Wrote: Ale to dalej nie jest żaden dowód. Jakiś screen, na którym ktoś z PB potwierdza informacje o tym Sequelu, albo coś takiego.

EDIT: Mam na myśli również informacje przedstawiane w tych materiałach na YouTube, rzecz jasna. Ta kwestia akurat leży po stronie twórców filmów. Nie mogę zrozumieć zdziwienia tej większości na to, że ktoś żąda dowodów na niepoparte niczym informacje.

Wysłałem Ci dowód na PW.
[Image: CPCFNwD.png]
Reply
Niestety Pavera ma nieuleczalnego raka...
Łączymy się z nim w bólu i cierpieniu
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Sceptycyzm to nie rak. Z Twoim podejściem życzę Ci powodzenia w przyszłości. Na pewno się przyda.
Reply
(19.01.2017, 20:10)Leo Wrote:
(19.01.2017, 12:58)TomekGniew Wrote: Martwe ale nadal sie trzyma, coś nowego?
Dumny ty jesteś z siebie ?

Ta, a dlaczego mam nie być?
Reply
(19.01.2017, 23:52)TomekGniew Wrote:

Zdajesz sobie sprawę z tego co robisz ? Masz ty w ogóle rozum i godoność człowieka ?
[Image: XJveuRM.png]
Reply
(20.01.2017, 02:08)Leo Wrote:
(19.01.2017, 23:52)TomekGniew Wrote:

Zdajesz sobie sprawę z tego co robisz ? Masz ty w ogóle rozum i godoność człowieka ?

Czasami Smile
Reply
Okej, jeden gościu podesłał mi w miarę przyzwoity dowód.

https://forum.worldofplayers.de/forum/th...IC-1-ADDON

Na 5 stronie odpowiedź gościa z Piranha Bytes. Co prawda nie zna polskiego i przetłumaczył sobie translatorem tylko opis filmiku, ale przy okazji potwierdzili też wersję z ruskimi i ich tematem, więc to już moim zdaniem wystarczy.

EDIT: Jak się okazuje w dalszej części, jednak nie.
Reply
przynajmniej wszystkie kanaly skupione wokol gothic maja o czym chujowe materialy robic (oprocz dk i arhn)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 51 Guest(s)