Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Cała prawda o bagnie klanów
Reply
Quote: Pisanie, że to co dobre na serwerze to Zmorra i Tobster, a co chujowe to Espadre jest dosyć infantylne i świadczy o tym, że nie miałeś, nie masz i w sumie nigdy nie będziesz miał nawet pojęcia jak wyglądało tworzenie tego serwera.

Nie interesuje mnie jak wyglądało tworzenie serwera. Patrzę z poziomu gracza na decyzje Espadre i rzeczy wprowadzane za jego rozkazem i nie ma nic błędnego w tym, gdy napiszę, że to co wprowadza jest blokowaniem rozwoju samego Bagna i zmniejszaniem frekwencji na serwerze, nie ma. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia, nie ukrywam, ale wydaje mi się, że słuszna. Patrzę od zewnątrz, a nie od wewnątrz, to fakt - aczkolwiek oceniam to co jest na zewnątrz, a jak sobie tam to Bagno robiliście mało mnie interesuje.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
[Image: 1356710091_bft0f4_600.jpg]
Reply
(03.07.2017, 08:30)ALbatrOS Wrote:
Quote: Pisanie, że to co dobre na serwerze to Zmorra i Tobster, a co chujowe to Espadre jest dosyć infantylne i świadczy o tym, że nie miałeś, nie masz i w sumie nigdy nie będziesz miał nawet pojęcia jak wyglądało tworzenie tego serwera.

Nie interesuje mnie jak wyglądało tworzenie serwera. Patrzę z poziomu gracza na decyzje Espadre i rzeczy wprowadzane za jego rozkazem i nie ma nic błędnego w tym, gdy napiszę, że to co wprowadza jest blokowaniem rozwoju samego Bagna i zmniejszaniem frekwencji na serwerze, nie ma. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia, nie ukrywam, ale wydaje mi się, że słuszna. Patrzę od zewnątrz, a nie od wewnątrz, to fakt - aczkolwiek oceniam to co jest na zewnątrz, a jak sobie tam to Bagno robiliście mało mnie interesuje.

Napisze po raz kurwa nie wiem ktory.
Bagno Klanow, to moj pomysl. Wyciagniecie wszystkiego co najlepsze ze wszystkich najlepszych serwerow DM/TDM i zlepienie w jeden. Wszystko to, co widzicie na serwerze wyszlo odemnie. Serwer dedykowany klanom z mozliwoscia solowego napierdalu. Zcentralizowany napierdal rodem z Enklawy. Wlasne obozy, ranking i zarzadzanie klanem rodem z WK. Plus klilka elementow wlasnego autorstwa np. aura wodza, czy zwierzak napierdalak.

Serwer napisal Imperior. Przepdl troche w zapomnienie, bo nie wspoera tego juz. Ale gdyby nie on, to nie byloby nigdy Bagna Klanow. Zmorra przejal projekt w 90% skonczony. Dopracowal kluczowy element WB. Nie umniejszajac Zmorze jest on mistrzem i to on przepisal Bagno z dev na nowa wersje rownoczesnie z jej powstawaniem. Bardzo pomogl w tym Bimbolowi przy testach i wyszukiwaniu bugow G2O. Wiec i tu ma swoj duzy wklad, o czym niewielu wie. Tobster, to mistrz od addonow. Dzieki niemu macie roznorakie niestandardowe voby, zbroje i ekwipunek. Forum Bagna zaczal Tobster, a dokonczyl Serbernus. Pomniejszy wklad mialo tez kilku innych Wilkow Morskich w postaci grafik i pomyslow.

Na forum Bagna masz dzial od propozycji. Napisz tam kurwa, jak jestes taki madry, co wprowadzic, zeby graczy przyciagnac. Pierdolic tylko na worum umiesz, a WK jak nie bylo, tak nie ma. Bagno, to przemyslany projekt, ktory tez ma swoje lata, wiec przez ten czas wszystkie dziury juz dawno polatane. A deficyt graczy, to nie wina jakosci serwera. Bo Bagno jest najliczniejszym, jak nie jedynym codziennie grywanym serwerem G2O.
Wulgaryzm w sygnaturce oraz ogólnie za szeroka. Już raz ostrzegałem. Następnym razem OST albo blokada sygnaturki. - Orku
Reply
(06.07.2017, 22:19)Espadre Wrote:
(03.07.2017, 08:30)ALbatrOS Wrote:

Napisze po raz kurwa nie wiem ktory.
Bagno Klanow, to moj pomysl. Wyciagniecie wszystkiego co najlepsze ze wszystkich najlepszych serwerow DM/TDM i zlepienie w jeden. Wszystko to, co widzicie na serwerze wyszlo odemnie. Serwer dedykowany klanom z mozliwoscia solowego napierdalu. Zcentralizowany napierdal rodem z Enklawy. Wlasne obozy, ranking i zarzadzanie klanem rodem z WK. Plus klilka elementow wlasnego autorstwa np. aura wodza, czy zwierzak napierdalak.

Serwer napisal Imperior. Przepdl troche w zapomnienie, bo nie wspoera tego juz. Ale gdyby nie on, to nie byloby nigdy Bagna Klanow. Zmorra przejal projekt w 90% skonczony. Dopracowal kluczowy element WB. Nie umniejszajac Zmorze jest on mistrzem i to on przepisal Bagno z dev na nowa wersje rownoczesnie z jej powstawaniem. Bardzo pomogl w tym Bimbolowi przy testach i wyszukiwaniu bugow G2O. Wiec i tu ma swoj duzy wklad, o czym niewielu wie. Tobster, to mistrz od addonow. Dzieki niemu macie roznorakie niestandardowe voby, zbroje i ekwipunek. Forum Bagna zaczal Tobster, a dokonczyl Serbernus. Pomniejszy wklad mialo tez kilku innych Wilkow Morskich w postaci grafik i pomyslow.

Na forum Bagna masz dzial od propozycji. Napisz tam kurwa, jak jestes taki madry, co wprowadzic, zeby graczy przyciagnac. Pierdolic tylko na worum umiesz, a WK jak nie bylo, tak nie ma. Bagno, to przemyslany projekt, ktory tez ma swoje lata, wiec przez ten czas wszystkie dziury juz dawno polatane. A deficyt graczy, to nie wina jakosci serwera. Bo Bagno jest najliczniejszym, jak nie jedynym codziennie grywanym serwerem G2O.

Alb streszczę ci to w skrócie Kurwa debilu kurwa ja to zrobiłem a nie kurwa jakieś kurwa piraciki skurwysyny kurwa imperior kurwa to zrobiłem za mnie kurwa a jak taki mądry kurwa jesteś to zrób to sam kurwo wszystko mój kurwa pomysł
Reply
Przekład z gwary pirackiej na dialekt dresiarski.
Reply
Eryk ma ból dupy, bo z powodu nieaktywności na bagnie zostanie wyjebana baza KM.
Reply
Możliwe, chociaż nie bo jego wódz był i chował dupę w obozie, nawet nie wyszedł z niej, tylko pierdolił trzy po trzy.
''Mój honor to moje życie''
Reply
Quote:Napisze po raz kurwa nie wiem ktory.

Nie było tego nie wiadomo ile, nie przesadzaj i nie rób z siebie męczennika.

Quote:Wszystko to, co widzicie na serwerze wyszlo odemnie

Nie, pomysł na to wyszedł od Ciebie (o ile to co pisałeś to prawda), a nie to wszystko wyszło od Ciebie. Różnica subtelna, ale znaczna.

Quote:Plus klilka elementow wlasnego autorstwa np. aura wodza, czy zwierzak napierdalak.

O ile z poprzednimi wyliczeniami mogę się zgodzić ostatecznie, tak tutaj walnąłeś trochę autodiss. 

Quote:Serwer napisal Imperior. Przepdl troche w zapomnienie, bo nie wspoera tego juz. Ale gdyby nie on, to nie byloby nigdy Bagna Klanow. Zmorra przejal projekt w 90% skonczony. Dopracowal kluczowy element WB. Nie umniejszajac Zmorze jest on mistrzem i to on przepisal Bagno z dev na nowa wersje rownoczesnie z jej powstawaniem. Bardzo pomogl w tym Bimbolowi przy testach i wyszukiwaniu bugow G2O. Wiec i tu ma swoj duzy wklad, o czym niewielu wie. Tobster, to mistrz od addonow. Dzieki niemu macie roznorakie niestandardowe voby, zbroje i ekwipunek. Forum Bagna zaczal Tobster, a dokonczyl Serbernus. Pomniejszy wklad mialo tez kilku innych Wilkow Morskich w postaci grafik i pomyslow.

Potwierdza się to co napisałem. Bagno to dzieło Zmorry i Tobstera. Nie wiedziałem, że warto też dodać imperiora, mój błąd. To, że sobie posrałeś jakimiś pomysłami niewiele zmienia, bo pomysły to każdy może dać. Serwery to przede wszystkim dzieła osób od techniki. Gdyby WK wyszło to nie mówiłbym, że to moje dzieło, tylko dzieło Nubziora i wcześniej Bimbola, ale pod moją kontrolą. Znowu, różnica subtelna, ale ma znaczenie.

Quote: Forum Bagna zaczal Tobster, a dokonczyl Serbernus. Pomniejszy wklad mialo tez kilku innych Wilkow Morskich w postaci grafik i pomyslow.

Tutaj nie ma co specjalnie chwalić autora. Bez urazy oczywiście - wiem, że nie każdy musi umieć robić style, ale wzięcie do edycji stylu, który wygląda jak forum na PUNie z 2011 roku, to głupota.

Quote:Na forum Bagna masz dzial od propozycji. Napisz tam kurwa, jak jestes taki madry, co wprowadzic, zeby graczy przyciagnac.

Nie chce mi się robić tam konta. Chociaż w sumie nie pamiętam czy nie zrobiłem gdzieś na początku. Mimo wszystko na logowanie się tam też nie mam czasu i ochoty.

Quote:Pierdolic tylko na worum umiesz

Specjalnie dla Ciebie zacytuję definicję worum, bo jestem świadomy, że sami już nie kojarzycie własnych pojęć.

"Worum - Siedziba Worów i Krzywych Pyt. Tylko oni potrafią żyć w idealnej symbiozie. Wór wykorzystuje Krzywą Pytę do wyhodowaia swojego wora (czyt. wywindowania się na jak najwyższą pozycję), a Krzywa Pyta liżąc wora (czyt. podporządkowując się kretyńskim widzimisie Worów) zyskuje na odpowiednim wikcie i opierunku (dostaje różne rangi i worumowe funkcje). Z czasem Krzywa Pyta "pod opieką" Wora może przeistoczyć się w Wora."

Czy pasuje to do forum GO? Raczej nie, w żaden sposób. Prędzej doszukiwałbym się worum na forum Bagna Klanów Wink

Quote:a WK jak nie bylo, tak nie ma

A co to ma wspólnego z tematem? WK może nigdy nie powstać, jakoś specjalnie o to nie dbam, bo nie gram już w GO. Wam Bagno jest potrzebne, bo głupia ideologia nakazuje Wam pomijać grę na niektórych serwerach wartych uwagi - których niestety teraz nie ma, ale mimo wszystko.

Quote:A deficyt graczy, to nie wina jakosci serwera.

Oglądnij sobie materiał Nexosa o Bagnie Klanów. Patrzy na to tak jak każdy normalny, nowy gracz, więc nie mów mi, że jakość serwera nie ma nic do rzeczy.

Quote:Możliwe, chociaż nie bo jego wódz był i chował dupę w obozie, nawet nie wyszedł z niej, tylko pierdolił trzy po trzy.

Nie pisz czegoś co można wykorzystać łatwo przeciwko Tobie. Sztandarową taktyką Twojego wodza na Bagnie było (nie powiem czy dalej tak jest) uciekanie do bazy za kraty. Robił tak prawie zawsze gdy Espadre nie miało jakiejkolwiek grupki na serwerze. No bo przypominam, że klasa wodza i potworki nie poprawiły umiejętności walki Twojego kapitana.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
"Wam Bagno jest potrzebne, bo głupia ideologia nakazuje Wam pomijać grę na niektórych serwerach wartych uwagi - których niestety teraz nie ma, ale mimo wszystko."

Hahahaha. To idzie w ramke i na sciane.
Wulgaryzm w sygnaturce oraz ogólnie za szeroka. Już raz ostrzegałem. Następnym razem OST albo blokada sygnaturki. - Orku
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)