Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(20.11.2015, 21:08)Ardas Wrote: Badziewny bo robi go Hollywood i obcokrajowiec gra Geralta. Jak się Hollywood bierze za coś, to już można po tym oczekiwać, ze wybitne nie będzie, ale typowi zjadacze chleba na to pójdą. Transfomersy i inne gówna przykładem.
Btw To raczej hipoteza, moje przypuszczenia w które wierzę.
To teza. Ty nie przypuszczasz że film może być badziewiem, ty to od razu stwierdzasz.
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Teza musi mieć argumenty. Ja ich nie mam, bo przypuszczenia nimi nie są. Tak btw, nie napisałem, że będzie badziewiem na początku! Tylko że lepszy fanowski projekt niż ten zapowiadający się nowy film. No ale to wasza interpretacja... Ja tam nie wiem o co mi chodzi.  Rolleyes
Reply
"RaHim"
O tym księdzu też powiesz że jest wrogiem państwa i że sieje obłudę? xD
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=_1jxykAEjuY
Reply
(21.11.2015, 02:27)Ferios Wrote: "RaHim"
O tym księdzu też powiesz że jest wrogiem państwa i że sieje obłudę? xD
Czekam aż „popełni samobójstwo” w niewyjaśnionych okolicznościach. Jednakże jeden ksiądz nie zmieni mojego zdania o Kościele i wierze chrześcijańskiej
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
A jeden polityk zmienił nagle to, że według Ciebie nie jesteś lewakiem (chociaż jesteś). Jaki to ma sens?
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(21.11.2015, 12:43)ALbatrOS Wrote: A jeden polityk zmienił nagle to, że według Ciebie nie jesteś lewakiem (chociaż jesteś). Jaki to ma sens?
Zarówno lewica jak i prawica ma swoje dobre strony

BTW.

[Image: jaki-kraj-taki-duke-nukem-7ac7bb1432c36d...c-zoom.jpg]
Reply
No to już, pierwszy krok od przyznania się przed sobą że jesteś lewakiem, przyznałeś że lewica ma (niby) jakieś dobre strony <_<
Reply
(21.11.2015, 13:46)Ferios Wrote: No to już, pierwszy krok od przyznania się przed sobą że jesteś lewakiem, przyznałeś że lewica ma (niby) jakieś dobre strony <_<
Pragnę przypomnieć, że istnieje coś takiego jak centrum
Reply
(21.11.2015, 13:53)RaHim Wrote:
(21.11.2015, 13:46)Ferios Wrote: No to już, pierwszy krok od przyznania się przed sobą że jesteś lewakiem, przyznałeś że lewica ma (niby) jakieś dobre strony <_<
Pragnę przypomnieć, że istnieje coś takiego jak centrum
Nie ma czegoś takiego, to jest kłamstwo wymyślone przez lewice...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 49 Guest(s)