Thread Rating:
  • 14 Vote(s) - 2.36 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klan Espadre
Marko ty popierdoleńcu
Reply
[*] [*] [*]
[Image: 0mJWdK2.gif]
Reply
Jako wódz KM wyzywam Denisa na pvp do 5 zwycięstw o piwo, podjadę do Kopgardu, odmowę uznam za strach
Wódz Klanu Młota
Reply
Jak Dziobak przegra, ja drugi staje w szranki z Denisem!
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
Jak RoD przegra, to ja stanę trzeci do walki z Penisem! Za nagrodę chcę Ewelinę Kopygradzką i jego potomka.
Reply
Odmowę uznamy za strach!
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
Czy wy kurwa mongoły nie macie co robić wypierdalajcie w chuj, i odpierdolcie się ode mnie, złamasy jebane wypierdalać z tego tematu. Jesteście jebnięci. A ty kurwa Eryk odpierdol się od mojej rodziny bo was tak udupię że wam się kurwa odechce. I powtarzam ostatni raz skurwysyny jebane!!! A admini niech coś z tym kurwa zrobią bo to żenada że piszę to co się dzieje, w moim prywatnym życiu!!!
''Mój honor to moje życie''
Reply
(19.12.2018, 03:14)Denis Wrote: Czy wy kurwa mongoły nie macie co robić wypierdalajcie w chuj, i odpierdolcie się ode mnie, złamasy jebane wypierdalać z tego tematu. Jesteście jebnięci. A ty kurwa Eryk odpierdol się od mojej rodziny bo was tak udupię że wam się kurwa odechce. I powtarzam ostatni raz skurwysyny jebane!!! A admini niech coś z tym kurwa zrobią bo to żenada że piszę to co się dzieje, w moim prywatnym życiu!!!

Odmawiasz pvp?
Reply
Nie mam na to czasu.
''Mój honor to moje życie''
Reply
(20.12.2018, 07:54)Denis Wrote: Nie mam na to czasu.

Penisku twój profil na FB jest publiczny, sam wraz z Eweliną Kopygradzką udostępniasz zdjęcia jana Kopygradzkiego więc sam mówisz co się dzieje w twoim prywatnym życiu i dawaj pvp jak taki odważny
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  |KM| Klan Młota Dziobak 66 46,770 09.12.2020, 20:31
Last Post: Dziobak
  Jak utworzyć klan? Efren 0 1,328 06.07.2020, 14:25
Last Post: Efren

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)