Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
I jeszcze dwa od Świętego Mikołaja...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(06.12.2015, 19:23)Profesores Wrote: Wszystkie ostrzeżenia dostałeś za obrażanie innych użytkowników, dwa od Feriosa, dwa od Nubziora i dwa od RaHima.
No i w pizdu z anonimowością
(06.12.2015, 20:33)Majorek Wrote: Więcej, ludzie, więcej. W zasadzie to już zaczyna podpadać pod nękanie, które jest zabronione przez regulamin.
A kto Cie tu nęka?

Majorek Wrote:Nie ma anonimowości, Ibrahim. Jeśli wstydzisz się wykonywania obowiązków moderatora, po chuj nim zostałeś?
To nie jest tak, że się wstydzę czegokolwiek bo się nie wstydzę. Po prostu lubię być anonimowy. Natomiast co do drugiego pytania, to lepiej byś za dużo nie wiedział. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz, chyba to rozumiesz
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(06.12.2015, 19:14)Majorek Wrote: Ibrahim, jestem niezwykle spokojny. To, że nazwałem cię kretynem nie oznacza, iż chciałem cię obrazić. Stwierdziłem fakt.
Saurez, w zasadzie to nie. Ale przy obecnej polityce wstawiania warnów nie wiedziałbym, czy to było właśnie za ten post, więc jak mógłbym poprawić swoje zachowanie?
Co racja to racja, w takim wypadku trzeba przeanalizować własne posty pod kątem łamania postanowień zawartych w tym... regulaminie.
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
Generalnie jeśli nie wiesz za co dostajesz ostrzeżenia, a piszesz tak jak teraz. Powinieneś zastanowić się i odpowiedzieć sobie na pytanie czy na prawdę nie wiesz za co te ostrzeżenia dostajesz? Po to jest regulamin żeby go przestrzegać. Jak komuś on nie odpowiada nie musi go akceptować.
Reply
Ciekawe kiedy nowa wersja g2o bedzie wydana
[Image: 1_3.png]

Reply
Gwoli ścisłości - Dostałeś trzy ostrzeżenia po dwa punkty karne, o dwóch - jak sam słusznie zauważyłeś - zostałeś poinformowany, o jednym nie - o tym od Nubziora. Jeśli czujesz się nękany i dyskryminowany przysługuje Ci prawo odwołania się do urzędu wyższej instancji, polecam Nubziora, świetnie radzi sobie z przypadkami takimi jak Ty.
Napisałem to tak żeby było jasne o co chodzi, trzy ostrzeżenia * dwa punkty karne = 60% poziomu ostrzeżeń.

Ja tam nie mam sobie nic do zarzucenia, bo zawsze powód ostrzeżenia podawałem. Nie jestem nad RaHimem i nie mogę mu mówić co ma robić.

Za rozmowę w temacie BA wszyscy dostali po punkcie karnym.
Reply
(07.12.2015, 17:41)Majorek Wrote: Wróć. Na poprzedniej stronie pisałeś, że dostałem po dwa ostrzeżenia od Feriosa, Nubziora i Ibrahima. Nie jestem następcą Banacha, ale to daje razem sześć.
Po co cokolwiek zgłaszać na forum internetowym? Najwyżej dostanę bana, nie pierwszego zresztą, a czasu straconego podczas rozmowy z Nubziorem nigdy nie odzyskam.
Poza tym, gdybyś wczytał się w moje posty, wiedziałbyś, że zacząłem tę rozmowę z troski o forum. Teraz zaczęliście już pisać mi, za który post dostałem warna, ale wcześniejsza sytuacja była kretyńska. Dawaliście ostrzeżenia bez poinformowania o przyczynach. Gdybym miał powiedzmy 300 postów i dostałbym ostrzeżenie na poprzednich zasadach, skąd wiedziałbym, co zrobiłem źle? Powinienem przeglądać każdą wypowiedź i domyślać się, co takim Ibrahimom we łbie się roi?
Za to również możesz dostać osta. Poza tym Ja zawsze przy wystawianiu ostrzeżenia podaję link do postu i powód za jaki delikwent go dostał
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Elo Rachuj jak tam?
Reply
Reply
(07.12.2015, 11:27)Majorek Wrote: Jak to, kto, Ibrahimie? Właśnie się dowiedziałem, że wlepiliście mi 6 ostów, a powiadomienia dostałem o dwóch. Czyli cztery warny bez najmniejszego wyjaśnienia, co zrobiłem źle, które mogłoby pomóc mi w poprawieniu mojego zachowania w przyszłości. Czyli mogę domniemywać, że otrzymałem je z przysłowiowej dupy, bo jestem z Klanu Espadre, a jakieś 90% ludzi "władzy" tutaj to wory i krzywusy.
Saurez, serio po otrzymaniu osta (o ile zostanę powiadomiony, bo szczerze mówiąc nie sprawdzam panelu użytkownika przy każdym logowaniu) mam sprawdzać każdy mój post, by znaleźć cokolwiek, co dało Ibrahimom wszelakim powód do wlepienia mi warna? Spójrzmy prawdzie w oczy. Mógłbym nie przeklinać, nazywać was wszystkich pluszowymi misiami, a Nichujakowi wmawiać, że wcale nie zniszczył wszystkiego, co dotknął, po czym i tak znalazłby się jakiś detal, który pozwoliłby na wystawienia ostrzeżenia. Nie dziwi mnie to, bo zawsze można się do czegoś dojebać, jeśli ktoś bardzo chce. W zasadzie to mi nawet zwisa, czy dostanę osta, bana, czy co tam jeszcze wymyślicie. Nie będę się tym przejmował, bo to jedynie forum internetowe. Ale wypada jednak powiadomić, za co ost wpadł.
GeneralLee, używam oficjalnego języka espadryjskiego. Będziesz mnie dyskryminował ze względu na język, którym się posługuję?

Lista ostrzeżeń, które otrzymałeś od początku listopada:
1. Obrażanie użytkowników (+2) od Feriosa
2. Obraza. (+2) od Nubziora
3. Łamanie regulaminu, obrażanie użytkowników, stosowanie słów wulgarnych (+2) od RaHima
4. Obraza, prowokacja (+1) od Profesoresa

I przy okazji, naucz się w końcu pisać poprawnie nazwy użytkowników. No chyba, że masz ochotę na trochę odpoczynku od tego forum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)