Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Żydmior.
Reply
Buggery
Wilk Morski Klanu Espadre
Reply
(09.12.2015, 00:40)Kentar Wrote: [Image: 2rephqq.jpg]

Zabłysłeś jak kostka w kiblu.
[Image: kE62OEs.png]
Reply
Prof, jest taki problem, że w regulaminie nie znalazłem nic, co zabraniałoby używania wulgaryzmów. Zgadzam się, jest wpis o treściach wulgarnych, ale żadnych treści o takiej tematyce nie wrzucałem. No chyba, że gif z Jackiem Nicholsonem i filmik "Facepalm" są wulgarne.
[Image: fuus7c.jpg]
Reply
Dostałeś 40% za podwójne złamanie regulaminu. Obraza plus prowokacja... Jak nie pasują Ci standardy społeczne to nie pozostaje Ci nic innego, jak opuszczenie tego forum.
Reply
(09.12.2015, 12:29)Zboczony Smalec Wrote: Po napisaniu "żydmior" poziom ostrzeżeń zbliżył mi się z 40%(Dwa ostrzeżenia u mnie) do 80%. Godzinę później dowiedziałem się, że mam bana. Worum. Nie ma co tu siedzieć, twórzcie dalej "kulturalne" forum dla kółka wzajemnej adoracji, która nie przekroczy 10 osób. Powodzenia w rozwoju.  Ja idę napierdalać w grze. Tam żydmiory władzy nie mają aż takiej. :.)

Jeszcze.
Reply
Otwieraniem drzwi kobietą i jedzeniem obiadu dwoma sztućcami odkupicie winy.
Reply
Rahim nalepszy moderator

To: Robin
Witaj, WiseMan!

Otrzymujesz ostrzeżenie od moderatora na Gothic Online w związku z postem:

http://gothic-online.com.pl/forum/showth...03#pid3903

Powód: Spam
Reply
Oj tam, zapomniałem zmienić treści przy masowym nadawniu ostów i wielkie halo, a powód i tak się zgadza, więc nie narzekaj -_-

Ale i tak nie zmienia to faktu, że jestem najlepszy na świecie
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Jesteś nikim, nie potrafisz prawidłowo nadać ostrzeżenia. I jak mogę dostać osta za coś czego nie ma?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)