Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Espadre zrobiło serwer, który zbiera ponad 30 osób wieczorami. Jest sens, tylko Wy tego nie widzicie. Bo nie gracie?
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Dla nich jest tylko dobre dla społeczności to co oni zrobią, wszystko inne to gówno. ;-;
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Szkoda słów = )
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Racja. Zgodzę się z Tobą.
A Wam zamiast wymyślać coś niepotrzebnego nikomu polecam zająć się czymś czym warto jak np. grą na serwerze.
Reply
(13.12.2015, 19:58)ALbatrOS Wrote: Racja. Zgodzę się z Tobą.
A Wam zamiast wymyślać coś niepotrzebnego nikomu polecam zająć się czymś czym warto jak np. grą na serwerze.

Ambitnie.
[Image: 8R4sd.jpg]
Reply
(13.12.2015, 20:19)Sange Wrote:
(13.12.2015, 19:58)ALbatrOS Wrote: Racja. Zgodzę się z Tobą.

Ambitnie.

To się zastanów co jest bardziej ambitne: robić kilka "ambitnych" (ten GGChat wcale ambitny nie jest, ale uogólniam) rzeczy czy rozwijać jedną ambitną rzecz? W pierwszym przypadku dostajemy kilka podmiotów bez większego zainteresowania podzielonej społeczności. W drugim otrzymujemy rozwijany projekt, który zbiera pewną grupę osób na serwerze.
Reply
Czyli 10 erpeków czy 1 midgard..
Reply
Chodziło mi raczej o to, że siedzicie całą niedziele i wykłócacie się o zwykły czat, na który nikt was nie zmusza aby być i pisać. Naprawdę, podziwiam was, że tak ambitnie walczycie ze sobą co jest dobre, a co nie, co jest lepsze, a co gorsze. Ale może to i dobrze, darmowa reklama jest zawsze dobra. Pozdrawiam.
Reply
Weźcie mi kurwa powiedzcie dlaczego każdy ma co najmniej jednego osta?
Reply
(13.12.2015, 20:45)Sative Wrote: Weźcie mi kurwa powiedzcie dlaczego każdy ma co najmniej jednego osta?

Pomarańcza czuwa.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)