Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
W wymiarze pozytywnej rzeczywistości Twój komputer został już zniszczony po czym naprawiony przez Annę Jantar palącą skręta na rozstaju dróg, także obietnica spełniona.
Podstawową swobodą administratora jest ustalanie własnych zasad na własnym podwórku, i zapewne nawet Wasi administratorzy świetnie to rozumieją. Każdy ma prawo wybrać sobie, kto uczestniczy w dyskusji na jego forum, a ja skorzystałem z tego prawa i zamierzam korzystać nadal ^^
Reply
(11.10.2015, 21:17)Bimbol Wrote: Zagrałbym.
Powiem Ci szczerze, że ja też xD
Reply
(11.10.2015, 21:25)Aleksander Wrote: Podstawową swobodą administratora jest ustalanie własnych zasad na własnym podwórku, i zapewne nawet Wasi administratorzy świetnie to rozumieją. Każdy ma prawo wybrać sobie, kto uczestniczy w dyskusji na jego forum, a ja skorzystałem z tego prawa i zamierzam korzystać nadal ^^

Spokojnie, Korwin wytępi Ciebie i tobie podobnych. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reply
(11.10.2015, 21:25)Aleksander Wrote: Podstawową swobodą administratora jest ustalanie własnych zasad na własnym podwórku, i zapewne nawet Wasi administratorzy świetnie to rozumieją. Każdy ma prawo wybrać sobie, kto uczestniczy w dyskusji na jego forum, a ja skorzystałem z tego prawa i zamierzam korzystać nadal ^^
Więc jesteś w błędzie, bo nikt nie ma tutaj takich chorych, tyranicznych zapędów. Samo porównanie jest nie na miejscu, a jakże obrzydliwe. Szczególnie ważne jest by bezwzględnie szanować każdego użytkownika i wierzę, że jeśli nadal będziesz nadużywał władzy, to wszyscy, którzy zostali wyproszeni z twojej dyskusji prędzej czy później zawitają na słuszne forum.

Jestem ciekaw czy chociażby zapytałeś się graczy, którzy wystąpią w grze o ich zgodę.
Reply
Ta gra się nie przyjmie. Ja rozumiem, że ktoś może uważać, że sam główny bohater obroni tę grę swoją epickością, ale antagonista też powinien trzymać jakiś poziom, chociażby minimalny Sad
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(11.10.2015, 21:38)ALbatrOS Wrote: Ta gra się nie przyjmie. Ja rozumiem, że ktoś może uważać, że sam główny bohater obroni tę grę swoją epickością, ale antagonista też powinien trzymać jakiś poziom, chociażby minimalny Sad
Po za tym jeżeli sprzedaje grę w której jesteś głównym bohaterem musi ci wypłacić należność.
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Żeby mieli na co zawitać, przede wszystkim musielibyście mieć co do zaoferowania, a z pewnym rodzajem satysfakcji przez łzy stwierdzam, że poza gównoburzą w każdym wątku, niezależnie czego dotyczy, nie macie nic atrakcyjnego do pokazania Sad Nie gram w GMP od marca, poza mapą na swój serwer moja aktywność jest praktycznie zerowa, a i tak najważniejszym tematem na tym forum jest Aleksander, jego domniemana ingerencja w pisanie regulaminu, a mój post tutaj jest chyba wydarzeniem miesiąca, co tylko dowodzi, że jest tutaj po prostu nudno. Szanuję graczy, którzy szanują moją pracę, a jako że wykonuję znaczną część pracy po to jedynie, żeby ktoś mógł z niej skorzystać, wejść na serwer, pobawić się, przyznałem sobie prawo do wybierania ludzi, którzy będą mogli korzystać z mojej pracy. Ci spośród graczy, którym zależy na rozgrywce w miłej atmosferze, bez prób zmiany sposobu administracji (moje podwórko, sam sobie wybieram sposób zarządzania UZetką), są mile widziani i zawsze się z nimi świetnie bawię. Gdybym był tak okropny jak mówicie, nikt by już na UZ nie grał, a jest zupełnie odwrotnie, z edycji na edycję jest nas coraz więcej.

Reszty Waszych wypowiedzi nie skomentuję. Zdaje mi się, że niektórzy spośród Was nie wyłapują nawet dosyć oczywistej ironii i nadajemy na kompletnie różnych falach Big Grin
Reply
Kto powiedział, że jesteś tu najważniejszym tematem? Przygaś swoje ego...
Reply
Albatros w tej karczmie już chyba 6 razy przywołał moją ksywkę, o czym z rozbawieniem donoszą mi UZetkowicze, więc stwierdzam po prostu fakt Big Grin Ach, i żeby rozwiać niezbyt prawdziwe słowa, które się tutaj pojawiają, nigdy nie brałem pieniążków za serwer.
Reply
(11.10.2015, 22:19)Aleksander Wrote: Albatros w tej karczmie już chyba 6 razy przywołał moją ksywkę, o czym z rozbawieniem donoszą mi UZetkowicze, więc stwierdzam po prostu fakt Big Grin Ach, i żeby rozwiać niezbyt prawdziwe słowa, które się tutaj pojawiają, nigdy nie brałem pieniążków za serwer.
O, szpiedzy U-Z  na GO... to jest to [Image: xBEHfbJ.gif]
Czekaj, czy to ty mówiłeś że platforma jest bez przyszłości czy jakoś tak? Zastanawia mnie co jeszcze robisz na tym forum ,,Spadkobierco GMP wora''.
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 43 Guest(s)