Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Ić na policje!!!!!!!
Reply
Swego czasu złożyłem skargę do moderacji o działania RaHima. Bimbol się ze mną zgodził, Nubzior też. Ale jako, że ten drugi się tym zajmuje, a postanowił nic nie robić (bo po co atakować swojego kolesia?) to jaki jest sens składać jakiekolwiek zażalenia skoro i tak nie mamy nic do powiedzenia? W szeregach moderacji działa kolesiostwo tylko i wyłącznie.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Jako elitarna elita elit powinieneś coś z tym zrobić.
Reply
To niedopuszczalne, @"RaHim" zgłaszam cie do prokuratury^^
Aaa chuj wie ja go zaznaczyć
Reply
(26.12.2015, 20:47)ALbatrOS Wrote: Swego czasu złożyłem skargę do moderacji o działania RaHima. Bimbol się ze mną zgodził, Nubzior też. Ale jako, że ten drugi się tym zajmuje, a postanowił nic nie robić (bo po co atakować swojego kolesia?) to jaki jest sens składać jakiekolwiek zażalenia skoro i tak nie mamy nic do powiedzenia? W szeregach moderacji działa kolesiostwo tylko i wyłącznie.
Wypraszam sobie, dla mnie wszyscy są równi wobec regulaminu.
Reply
(26.12.2015, 20:01)Dracon Wrote: Dla mnie czymś nietypowym byłoby, gdyby RaHim* dodał ostrzeżenie zgodnie z regulaminem i zaczął sprawować funkcję moderatora tak jak tego wymaga, nie ukrywam byłbym lekko w szoku.
Napraw panel moderatora, bo w dalszym ciągu muszę wypłacić warny dla osób, które robiły burdel w temacie Eddów, w tym dla swoich ludzi bo jak na razie tylko Servin dostał osta, a mi się już powoli nudzi ciągłe upominanie się o jego naprawienie <3

(26.12.2015, 20:47)ALbatrOS Wrote: Swego czasu złożyłem skargę do moderacji o działania RaHima. Bimbol się ze mną zgodził, Nubzior też. Ale jako, że ten drugi się tym zajmuje, a postanowił nic nie robić (bo po co atakować swojego kolesia?) to jaki jest sens składać jakiekolwiek zażalenia skoro i tak nie mamy nic do powiedzenia? W szeregach moderacji działa kolesiostwo tylko i wyłącznie.
Udowodnij mi, że styl z forum Eddów jest kradziony, wtedy wyciągnę odpowiednie konsekwencje wobec Nefariusa, jeżeli tego nie zrobisz to nie mamy o czym rozmawiać
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Udowodniałem to już 3 razy. Przedstawiłem te same wyjaśnienie administracji.
Kto jak kto, ale Ty nie powinieneś wątpić w moje dowody gdy nawet bałeś się odpowiedzieć po tym jak dałem Ci wyjaśnienia dot. TSa klanów.
Reply
Nie przypominam sobie byś przedstawił konkretne dowody kradzieży, a jedynie pisałeś jakieś domysły
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
CoralisTheme nie jest dostępny do sprzedaży od kilku miesięcy. Prawo do korzystania z niego mają te osoby, które kupiły styl przed wycofaniem go ze sprzedaży i te osoby, które zapłaciły za to żeby już w ogóle dostępny nie był. Jest wielce nielogicznie, że jakikolwiek z Was posiada prawa do stylu, które nabył drogą legalną. Skoro tak kochasz dowody to przedstawcie dowody na to, że ten styl został przez Was zakupiony, a ja już nigdy nie zgłoszę żadnego postu z Waszego tematu. Póki ich nie przedstawicie to jestem całkowicie pewny, że po prostu jest on kradziony.
I tak jak pisałem wcześniej- gdyby nie to, że w swojej wielkiej rozwadze puściłeś tekst o "nielegalnym TSie" to cała sytuacja nie miałaby miejsca. Działasz po prostu na niekorzyść swojego klanu.
Reply
Clanu* XDDDDDD
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 43 Guest(s)