Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(29.12.2015, 13:45)DualFist Wrote: To Ty nie widziałeś chyba optymalizacji GTA V.
A Ty GTA IV, lel
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Grafika w grach, jak i filmy nigdy nie oddają klimatu książek xd
Reply
(29.12.2015, 18:08)Sevvin Wrote: Wszystkim chodzi o to że grafika nie oddaje klimatu wiedźmina z książek Sapkowskiego -.- Ciężko to zrozumieć? Zresztą mi też nie pasuje ta kolorowa szata graficzna, powinna być troche bardziej skryta? Mroczna?

Redzi chcieli oddać klimat słowiański, bo i świat Sapkowskiego odwraca Polskę. A my mamy dość ładne lato...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
No nie ma grafikaBig Grin? Potrzeba mi pare rzeczy na MMO.Big Grin
Reply
Proponuję powiedzieć jakiego grafika szukasz 2d 3d?

A potem może ktoś się odezwie ;p
Reply

Coś pięknego <3
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(29.12.2015, 18:59)Kejorm Wrote: Dobra, myliłem się. Leszek to jednak debil jest.
Czemu Wiedźmin 1 miał lepszą grafikę od trójki? Bo bardziej pasowała. Była mroczna, bez przesady, prosta, dobrze odwzorowująca klimat sagi. I jeśli Wiedźmin 3 przypomina ci sagę, to chyba czytałeś złe książki.

Ja czytałem i grafika Wiedźmina 3 zupełnie mi odpowiada. Wiecie, że Sapkowski odwzorował świat Wiedźmina odbijając o 90 stopni mapę Polski? Wiadomo, że zmieniło się wiele, ale w ogólnym rozrachunku akcja trzeciej części dzieła Redów rozgrywa się na terenach odpowiadających naszemu krajowi. Pora roku odpowiada porze letniej co pasuje do tego co widzimy zwykle za oknem. Co by dużo nie mówić to u nas, w Polsce, lato jest dość ładne i kolorystyka do tego pasuje.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Odmęty w jedynce były niesamowicie piękne, a jakoś cukrem gra nie srała podczas tego etapu. Co do klimatu grafiki - https://i.ytimg.com/vi/SIuh8F_RROg/maxresdefault.jpg. Spójrz na tło i mi powiedz, czy to samo sobą prezentuje Wiedźmin 3(Nie jakością grafiki, podkreślam).
Reply
Wbiłby ktoś na chwilę na ten serwer co pisze że szukają programistów na mały sparing? chciałbym sprawdzić coś związanego z synchronizacją

Aa chuja zrobili że tylko jedna osoba może być na servie xd to ew na valhalle w ustronne miejsce
Reply
Odmęty był piękne...dobra, trudno.
To jest piękne!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)