Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(06.01.2016, 18:34)ALbatrOS Wrote:
(06.01.2016, 18:18)Profesores Wrote: Studentów i maturzystów można w sumie nazwać botami.

Wypraszam sobie.
Są wyjątki Big Grin
Reply
(06.01.2016, 18:02)Ignisio Wrote: Jak jeszcze ustaną głupie kłótnie pomiędzy dwoma osobami w ważniejszych tematach, albo ktoś to zacznie kontrolować, to wgl. będzie pięknie.
Staram się robić co w mojej mocy, problem jedynie stanowi tutaj nie do końca sprawnie działający panel moderatora, no i ludzie, którzy rozpętają burzę bo zostali ukarani według ich opinii „zbyt surowo” (przykład parę postów wstecz). W takim razie, dlaczego ludzie nie buntują się, gdy sędzia skazuje mordercę na 25 lat więzienia, bądź dożywocie? Przecież powinien zostać uniewinniony (MAX ROK WIĘZIENIA!), niech dalej chodzi i morduje na ulicy...
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Chuja tam, jesteś w kolesiostwie i nieda się zhackować twojej płyty głównej :/
Btw: słuch ktoś bff?
Jeden z nieśmiertelnych utworów tych panów:
Reply
http://s5.ifotos.pl/img/hehjpg_snxwnaq.jpg

Jeszcze 2 dni :W
Reply
No jak to tak? powinieneś mieć na stałe za twój brak spawiedliwości wobec użytkowników forum :/
Reply
(06.01.2016, 19:34)Son Goku Wrote: No jak to tak? powinieneś mieć na stałe za twój brak spawiedliwości wobec użytkowników forum :/
Przecież nie mogę nadać ostrzeżenia Administratorom, jedynie mogę ich poprosić o zaprzestanie łamania regulaminu
Reply
Yhy, Gdyby tylko ALbatrOS miał czelność się odezwać to by ci powiedział co możesz, a co nie, wgl nie znasz swoich praw!! masz czelność niewinnym wstawiać osty Ojoj
Reply
Przecież nie dostałeś ode mnie żadnego ostrzeżenia
Reply
Spoko RaHim, widziałem takie posty, rób tak dalej, jest dobrze. Teraz dużo osób ma roszczeniowy charakter, nie ma co nawiązywać większych kłótni niż na drodze "formalnej".
Reply
Jaa nie, ale czytałem w karczmie na twój temat, wiem dobrze że jesteś adminem tylko przez kolesiostwo z Nubziorem, wiem że rozdajesz osty niewinnym osobą, wiem wszystko na twój temat

A tak serio RaHim, przecież ja troluje kimbóf zwojm prakiem ortografji i interpunkcji którzy się do ciebie dopierdalajo, og"u"lnie chciałem się załapać na to wódke sprzed kilku postów xd
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 54 Guest(s)