Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
W ogóle kto prowadził teraz tą "reaktywacją" G2-MP?
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
(08.01.2016, 18:02)Son Goku Wrote:
(08.01.2016, 16:41)Sative Wrote: On już studiuje.

Raczej się uczy, jakby studiował to GO by się nie napisało xd

Studiuje, nie kłóć się. Po prostu Bimbol nie jest typem imprezowicza, ani nie jest alkoholikiem. Więc ma trochę czasu na studiach.

(08.01.2016, 18:42)Arkhan Wrote: W ogóle kto prowadził teraz tą "reaktywacją" G2-MP?
Yezzir
Reply
(08.01.2016, 18:02)Son Goku Wrote:
(08.01.2016, 16:41)Sative Wrote: On już studiuje.

Raczej się uczy, jakby studiował to GO by się nie napisało xd

[Image: facepalm.jpg]

Nie wypowiadaj się, jeżeli nie masz o czymś pojęcia, ok? I to nie jest pierwszy przypadek, kiedy to robisz.

Dla informacji. Tak, Bimbol studiuje, a GO się samo nie napisało. Zostało napisane przez V0iDa aka Sative'a i Bimbola. Obecnie bardziej Bimbol czuwa nad G1O a Sative nad G2O, ale to jest podział prac. Nie chcę umniejszać zasług Bimbola, ale obecnie to ty zepchnąłeś Voidka na drugi plan, a to on jest głową i twórcą projektu.
Reply
Według gothic wiki Dziobak jest założycielem GMP xd
Reply
(08.01.2016, 19:06)Eryk Wrote: Według gothic wiki Dziobak jest założycielem GMP xd

Ale ty wiesz, że użytkownicy mogą tam też pisać własne tematy? :V
I cholera go wie, kto pierwszy napisał o GMP a kto potem edytował. Ale na 50% to nie była na początku administracja Gothicpedii.
Reply
No wiem że się da co dalej nie zmienia faktu, że według gothic wiki Dziobak jest twórcą gmp xd
Reply
(08.01.2016, 19:20)DualFist Wrote:
(08.01.2016, 19:03)Pavera Wrote: <Post został zmodyfikowany minutę temu>

No pośmialibyśmy się no... xD

Mój post można było dwuznacznie zinterpretować, a że Son Goku nie grzeszy intelektem, wolałem zmienić treść postu na dokładniejszą.
Reply
Możecie już o mnie pisać książkę, skoro wszyscy tyle wiedzą Smile
Reply
(08.01.2016, 19:26)Bimbol Wrote: Możecie już o mnie pisać książkę, skoro wszyscy tyle wiedzą Smile

To kiedy sprzedajesz GO Niemcom?
[Image: 0mJWdK2.gif]
Reply
Ja tam już książkę inną piszę. Dajże mi spokój :v
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 51 Guest(s)