Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Piszmy o tym wszyscy, siedząc przed monitorami, uratujmy Europę w ten sposób Smile

Up: przyjdzie czas i na Polskę.
Reply
Ciekawe słowa od kogoś, kto popiera narodową gospodarkę.
Reply
(09.01.2016, 18:47)Son Goku Wrote: Piszmy o tym wszyscy, siedząc przed monitorami, uratujmy Europę w ten sposób Smile
Mnie tam jakoś reszta starego kontynentu nie obchodzi.

Son Goku Wrote:Up: przyjdzie czas i na Polskę.
Polaków i Rosjan nie tak łatwo pokonać. Jeszcze przyjdzie taki czas, że cała Europa będzie nas prosiła o pomoc i osobiście, gdyby to ode mnie zależało kazałbym każdemu państwu z osobna wypierdalać i samemu sobie radzić z wyjątkiem Niemiec. Im bym mógł pomóc - strzałem w tył głowy, ewentualnie jako mięso armatnie przeciwko Islamistom
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Wyczuwam temat na którego poglądy można by się kłócić do śmierci, ale osobiście mówiąc w skrócie bez pierdolenia chyba mam podobne zdanie RaHim
Reply
(09.01.2016, 18:54)Son Goku Wrote: Wyczuwam temat na którego poglądy można by się kłócić do śmierci, ale osobiście mówiąc w skrócie bez pierdolenia chyba mam podobne zdanie RaHim

Reply
Strzał w tył głowy... I Ty serio chcesz uważać się za inteligentnego człowieka? Nie ma do tego podstaw.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(09.01.2016, 18:55)ALbatrOS Wrote: Strzał w tył głowy... I Ty serio chcesz uważać się za inteligentnego człowieka? Nie ma do tego podstaw.

Jest takie powiedzenie "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"
Reply
(09.01.2016, 18:55)ALbatrOS Wrote: Strzał w tył głowy... I Ty serio chcesz uważać się za inteligentnego człowieka? Nie ma do tego podstaw.
Nie obchodzi mnie jakie jest Twoje zdanie. To Niemcy ponoszą odpowiedzialność za zniszczenie Europy, do tego dochodzi fakt napaści na Polskę, kompletne jej zrujnowanie i nie pokrycie kosztów jej odbudowy

420 post, a to oznacza tylko jedno

Reply
Ja tu tylko na chwilę, już mam dość podobnych kłótni z kumplami, ale specjalistami w strzelaniu w tył głowy są Rosjanie, a nie Niemcy o których powyżej mowa.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
(09.01.2016, 18:59)Son Goku Wrote:

Jest takie powiedzenie "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"

Jasne. No to niech Polacy zaatakują Czechów za najazd Brzetysława w 1039 roku. Francuzi niech zaatakują Anglików w ramach odwetu za bitwę pod Crecy. Murzyni niech zaatakują Białych, a Biali Murzynów. Żydzi Niemców, a Niemcy Anglików. Japonia niech ruszy kolejny raz na Hawaje, bo raz im się udało wygrać, a w myśl tego cudownego przysłowia powinni się odkuć za przegraną wojnę.
Żyjmy dalej jak zwierzęta.

Quote:To Niemcy ponoszą odpowiedzialność za zniszczenie Europy

A Polska ponosi odpowiedzialność za destabilizację regionu wschodniej Europy za Mieszka II, rozwinięcie potęgi Krzyżaków (których echo jest obecne do dzisiaj), krwawe represje po zajęciu Kremla (nawet wobec kobiet i dzieci) i wiele innych sytuacji. Skoro oceniamy ludzi podatnych na manipulację ze strony Hitlera i ideologii stworzonej przez Nietshego to warto też pamiętać o tym, że Polacy również sobie w historii zawinili. Nie raz, nie dwa.

Quote:do tego dochodzi fakt napaści na Polskę

Polska też napadała i to bardzo często. Nawet bez jakiegokolwiek wypowiedzenia wojny.

Quote:kompletne jej zrujnowanie i nie pokrycie kosztów jej odbudowy

Kwestia interpretacji. Pośrednio wszystkie nałożone na nich kary zostały wypłacone. Nie od razu, nie w jednym momencie, nie przez jedno pokolenie i nie zawsze w takiej formie w jakiej były one nałożone, ale jednak.

@Down: Ty naprawdę masz 14 lat. Nawet jeśli przeżyłeś więcej to mentalnie się tam zatrzymałeś.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)