Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Najlepiej, jak przystało na człowieka XXI wieku, nie ograniczać się do jednego/paru gatunków muzyki. Same dobre rzeczy wynikają z takiego otwarcia się na inne opcje.

Reply
Reply
Mysterian Powraca Big Grin zapraszam na forum mysterian.pl
Reply
Jak się ma sprawa z Magią w GO? Idzie jej używać, czy nie jest zsynchronizowana?
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
Z tego co wiem, grom czesze resztę graczy, więc raczej się da. Tylko nie możesz leczyć innych graczy xd
Reply
No bo to nie po tej stronie Big Grin
No dobra, jeszcze jedno pytanie. Jak się wyznacza tą "pozycję na ekranie" w tych numerkach? Jakiegoś tekstury czy np. bara?
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
Tak żeby trochę poprawić humor w ten piękny, zimowo-wiosenny dzień chciałbym podzielić się czymś co mi osobiście taki humor utrzyma dość długo.
Pewna osoba dała mi znać, że pomimo iż nie gram na UZ od kilku lat i pomimo tego, że na forum tego ekhemm... serwera nie wchodzę od bardzo długiego czasu to wciąż jestem tam wspominany jako synonim chamstwa, barbarzyństwa, idioty i hipokryty. Osobiście jestem z tego dumny. Zawsze to jakaś sława. Dodatkowo G2O w rozumieniu tamtejszej społeczności to czysta stagnacja, upadek, brak perspektywy, a GMPUZ to coś iście genialnego. Śmieszne, prawda?
A tak żeby pośmiać się jeszcze bardziej to wystarczy rzucić oczkiem na posty administratora- tego samego, który stanął na czele jakże udanej akcji dot. kultury na forum GMP. I tak, jest to tylko jeden z wielu takich postów.

[Image: Screenshot_2016-01-14-13-06-42.png]

Śmiejecie się prawda? Nie? Ja też nie. To jest jednak za bardzo przykre...
Miłego dnia.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Czytałem i śmiechłem.
[Image: 0mJWdK2.gif]
Reply
Wersja z wokalem jeszcze bardziej wymiata Heart.
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
On już nie ma baletnika w avatarze?
#Jakiś arab, a taki fan R...rosji?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)