17.01.2016, 22:45
Ta wędka aż mi przypomniała czasy 30 lvl w Metinie w 2007.
Karczma pod Złotą Kotwicą
|
17.01.2016, 22:45
Ta wędka aż mi przypomniała czasy 30 lvl w Metinie w 2007.
17.01.2016, 22:53
^.^ Tyle wspomnień
17.01.2016, 23:32
(17.01.2016, 22:45)Pavera Wrote: Ta wędka aż mi przypomniała czasy 30 lvl w Metinie w 2007.Proposuję ![]()
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Quote:Też zawsze miałem taki problem, że starzy gracze uznali, że dawne sposoby były dobre, ciągle tylko kolonia i klasy i kolonia i NO i SO i ci sami dowódcy. A chodziło o to, że oni mieli dobre wspomnienia, ale nikt na tym nie grał. Gwarantuję Ci, że o RP wiem więcej niż zdecydowana większość społeczności RP na GMP. I tak, grałem kiedyś na RP. ![]()
18.01.2016, 00:16
To czemu tak cisnąłeś po graczach RP jak wchodzili na forum GMP?
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Wystarczy obserwować moje wypowiedzi i łatwo dostrzeże się, że społeczność RP dzielę na pewne kategorie. Wymyślony przeze mnie podział serwerów ze względu na ich poziom był i jest stosowany do dzisiaj od przeszło kilku lat. Nigdy przez usta (palce?) nie przejdzie mi żadna obraza serwera RP jeśli zasłużył samym sobą na uznanie go. Aczkolwiek z mojego punktu widzenia serwery RP są rzadkością, a dominuje (bądź są obecne tylko i wyłącznie) tzw. eRPe.
![]()
18.01.2016, 00:23
Dobra, moment. Na starym GMP, czy GMPa bo już nie pamiętam, były ataki na poszczególnych ludzi którzy o RP choćby wspomnięli, nikt nie miał w sygnaturze napisane serwera z którego pochodził.
Nie obserwowałem twoich wypowiedzi, ostatni raz odszedłem z forum GMP i nie wróciłem po pewnej nieudanej akcji.
18.01.2016, 00:29
(18.01.2016, 00:14)ALbatrOS Wrote: Gwarantuję Ci, że o RP wiem więcej niż zdecydowana większość społeczności RP na GMP. Tez kiedys gralem na RP. Wjebalismy z chlopakami w najznizsze dostepne klasy kopaczy i zajebalismy kilofami wykoksionego straznika na bramie. Nie pamietam nazwy serwera. Chyba "Bunt kopaczy", czy cos takiego.
Wulgaryzm w sygnaturce oraz ogólnie za szeroka. Już raz ostrzegałem. Następnym razem OST albo blokada sygnaturki. - Orku
|
« Next Oldest | Next Newest »
|