Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Również posiadam pytanie do sił wyższych tego forum. Czy Ferios jest jakąś piłeczką do odbijania z lewa na prawo, czy po prostu chłop natrafił na zły dzień dla administracji, a może jakoś się tam nie dogadaliście? Biedny chłop właśnie wyrwał już trzeciego dzisiaj bana.

Edit: Nie że się wtrącam czy coś, ale jako obserwator przyznam że dziwnie to wygląda, bo już dostał kolejnego bananka, a tak niedawno miał UB jeszcze.
Reply
(23.01.2016, 18:54)Dracon Wrote: Ej proste pytanie do nierozgarniętej moderacji, czemu kurwa usunął ktoś utwór wysłany przeze mnie dzisiaj koło południa,a Ferios wstawił następny 4 godziny temu?
Dobre pytanie, niestety nie potrafię na nie odpowiedzieć, może Prof coś wie na ten temat

Dracon Wrote:Co to za jakaś kurwa magia
Mroczna magia Xardasa
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
BA jest dyskryminowane na tym forum.
[Image: 0mJWdK2.gif]
Reply
Po prostu połowa moderatorów i administratorów miewa częste zmiany nastroju charakterystyczne dla kobiet w ciąży.
Reply
(23.01.2016, 18:12)Ferios Wrote:
(23.01.2016, 17:30)RaHim Wrote: BTW. Ferios chciałem Ci pogratulować nowego rekordu, jesteś najkrócej panującym moderatorem w historii GMp/GMpA/GO
Nom : /
Zrobiłem porządek, bo ci oficjalni moderatorzy to tak średnio dostępni.
Ty już nie rób z siebie takiego wybawcy.

(23.01.2016, 18:54)Dracon Wrote: Ej proste pytanie do nierozgarniętej moderacji, czemu kurwa usunął ktoś utwór wysłany przeze mnie dzisiaj koło południa, a Ferios wstawił następny 4 godziny temu? Co to za jakaś kurwa czarna magia, gdzie niby złamałem regulamin?
Ferios wstawił utwór w nocy, ale ktoś go usunął i rano cofnąłem delete'a i twój post.

(23.01.2016, 18:56)Keddav Wrote: Również posiadam pytanie do sił wyższych tego forum. Czy Ferios jest jakąś piłeczką do odbijania z lewa na prawo, czy po prostu chłop natrafił na zły dzień dla administracji, a może jakoś się tam nie dogadaliście? Biedny chłop właśnie wyrwał już trzeciego dzisiaj bana.

Edit: Nie że się wtrącam czy coś, ale jako obserwator przyznam że dziwnie to wygląda, bo już dostał kolejnego bananka, a tak niedawno miał UB jeszcze.
Ferios? Biedny? Gdybyś widział jak fika na GG to byś tak nie uważał Big Grin Na tym forum jest trzech adminów, a ten cwaniaczek lata od jednego do drugiego i robi zamieszanie, tak jak wczoraj z moderatorem.
Reply
I właśnie dlatego nie chcę już być modem i są wieczne problemy z kadrą moderatorów. Problemy są z każdej strony, nigdy wszystkim nie dogodzisz... Nawet Ci się dziwię Prof, że w tym jeszcze siedzisz xD.
Czarna Ręka
[Image: eBHq8OH.png]
Reply
Sam się sobie dziwie, zaczyna mnie już denerwować, ze moderacja i administracja codziennie podwaza swoje decyzje, przydalby sie jakis podzial obowiazkow, zwlaszcza w administracji i przede wszystkim stosowanie sie do niego.

Jak cos to posty z mojej wymiany zdan z Draconem zostaly usuniete za zgoda moja i jego.
Reply
To wy sobie piszcie, a ja idę po jedzenie.
Reply
(23.01.2016, 19:38)Profesores Wrote: Sam się sobie dziwie, zaczyna mnie już denerwować, ze moderacja i administracja codziennie podwaza swoje decyzje, przydalby sie jakis podzial obowiazkow, zwlaszcza w administracji i przede wszystkim stosowanie sie do niego.
Przecież w administracji jest podział obowiązków. Wszystko jest "ok".
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
Ktoś banuje, po to aby ktoś mógł odbanować. Chłopaki się uzupełniają, w ten sposób równowaga zostaje zachowana Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 43 Guest(s)