16.10.2015, 17:34
Rejestrował się ktoś za pomocą gmaila? Bo potwierdzenie konta mi nie przychodzi.
Karczma pod Złotą Kotwicą
|
16.10.2015, 17:34
Rejestrował się ktoś za pomocą gmaila? Bo potwierdzenie konta mi nie przychodzi.
16.10.2015, 17:40
16.10.2015, 17:50
![]() ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
16.10.2015, 18:02
Rozumiem, że Ty powracasz do ideałów słowiańskich, si? A kto to chciał delegalizacji jakiejkolwiek religii? A teraz polecam powrót na lekcję historii i ogarnięcia, że to chrześcijaństwo jest podstawą wszystkiego co mamy teraz w Europie. Gdyby nie ta religia i jej przedstawiciele świat dzisiaj byłby prawdopodobnie daleko w formach rozwoju z XVII-XVIII w., a Ty nie miałbyś miejsca gdzie prezentować to jak ewolucja niektórych raczy mózgiem wielkości tego z czasów jaskiniowców.
![]()
16.10.2015, 18:05
(16.10.2015, 18:02)ALbatrOS Wrote: Rozumiem, że Ty powracasz do ideałów słowiańskich, si? A kto to chciał delegalizacji jakiejkolwiek religii? A teraz polecam powrót na lekcję historii i ogarnięcia, że to chrześcijaństwo jest podstawą wszystkiego co mamy teraz w Europie. Gdyby nie ta religia i jej przedstawiciele świat dzisiaj byłby prawdopodobnie daleko w formach rozwoju z XVII-XVIII w., a Ty nie miałbyś miejsca gdzie prezentować to jak ewolucja niektórych raczy mózgiem wielkości tego z czasów jaskiniowców. ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
16.10.2015, 18:23
(16.10.2015, 18:18)ALbatrOS Wrote: Ja też jestem fascynatem kultury słowiańskiej i ją doceniam. Nie bez podstawy poszedłem na studia historyczne. Aczkolwiek osoba, która w ten sam sposób nie patrzy na to ile dała nam kultura chrześcijańska (a dała dużo, dużo więcej) jest po prostu kretynem.Dała, a potem zabrała ![]() ![]() „Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo „Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky ![]() Żydzi, wszędzie żydzi. ![]()
16.10.2015, 19:15
(16.10.2015, 18:23)RaHim Wrote:(16.10.2015, 18:18)ALbatrOS Wrote: Ja też jestem fascynatem kultury słowiańskiej i ją doceniam. Nie bez podstawy poszedłem na studia historyczne. Aczkolwiek osoba, która w ten sam sposób nie patrzy na to ile dała nam kultura chrześcijańska (a dała dużo, dużo więcej) jest po prostu kretynem.Dała, a potem zabrała To nie ma nic wspólnego z tym o czym piszemy... ![]()
16.10.2015, 19:20
(16.10.2015, 18:23)RaHim Wrote:Widać że znasz się na historii...(16.10.2015, 18:18)ALbatrOS Wrote: Ja też jestem fascynatem kultury słowiańskiej i ją doceniam. Nie bez podstawy poszedłem na studia historyczne. Aczkolwiek osoba, która w ten sam sposób nie patrzy na to ile dała nam kultura chrześcijańska (a dała dużo, dużo więcej) jest po prostu kretynem.Dała, a potem zabrała Rząd PRL zrezygnował z reparacji wojennych, a to co miało nam się dostać dostało ZSRR ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|