Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Nagle stałeś się wielkim obrońcą wyśmiewania? Nie pachnie Ci to hipokryzją?
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
*obrońcą ludzi, którzy mnie sponsorują
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Sponsorują cię twoi rodzice, więc zajmij się ocenkami i sklej wary.
DayZ
Reply
(04.02.2016, 17:49)Nithalak Wrote: Sponsorują cię twoi rodzice, więc zajmij się ocenkami i sklej wary.

Spokojnie, odkąd poszedłem do pracy bardzo mało rodzice we mnie inwestują. Argument o sponsorowaniu marny, bo każdego kiedyś sponsorowali (Tobie mogliby zasponsorować transplantację mózgu, widać genetyka zawiodła). Tylko jest różnica między ogarniętym a bananem. Big Grin
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
No to tam życzę ci wysokich zarobków i powodzenia w swojej pracy. Ustawiłeś się w życiu, propsy. A ten tekst na tą transplantacje... kurde chyba padnę. Ogarnijcie najpierw swoje życie a nie wpierniczacie się do kogoś. To że ktoś se może wydać to może. Ale nie wbija tutaj i nie pisze że wy jesteście biedni a jego stać. Ale w waszym przypadku, tak by było jakby pensje waszych rodziców podnieśli o 5 złotych.
DayZ
Reply
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(04.02.2016, 17:49)Nithalak Wrote: Sponsorują cię twoi rodzice, więc zajmij się ocenkami i sklej wary.

A Ciebie kto sponsoruje pedale? Matka, ciotka, siostra czy dziewczyna? Dobrze tam obciągasz chuje w tej kawiarnii? Mam nadzieje, że przy dobrzej muzyczce chociaż :*
Reply
(04.02.2016, 17:57)Siusialak Wrote: A Ciebie kto sponsoruje pedale? Matka, ciotka, siostra czy dziewczyna? Dobrze tam obciągasz chuje w tej kawiarnii? Mam nadzieje, że przy dobrzej muzyczce chociaż :*

Cieszy mnie że mam fanów.
DayZ
Reply
(04.02.2016, 17:56)Nithalak Wrote: No to tam życzę ci wysokich zarobków i powodzenia w swojej pracy. Ustawiłeś się w życiu, propsy. A ten tekst na tą transplantacje... kurde chyba padnę. Ogarnijcie najpierw swoje życie a nie wpierniczacie się do kogoś. To że ktoś se może wydać to może. Ale nie wbija tutaj i nie pisze że wy jesteście biedni a jego stać. Ale w waszym przypadku, tak by było jakby pensje waszych rodziców podnieśli o 5 złotych.

Spokojnie, do ustawienia mi jeszcze bardzo daleko. To nie o to chodzi. Ja sobie robię zwyczajną bekę, bo ludzie, którzy naciągają rodziców na wszelkie możliwe sposoby powinny nie być warte więcej niż splunięcia - zostałem wychowany w duchu idei, że rodzice są po to, by pomagać, a nie po to, by dawać się naciągać. Stąd nie dziw się, że dużo osób prześmiewa Jaskra, bo jeśli historie związane z nim są choć w ćwierć stopniu prawdziwe, to koleś powinien nie mieć w ogóle dostępu do internetu, zasuwać teraz w jakimś mircie, by naciągnięty hajs oddać.

Reply
(04.02.2016, 15:52)ALbatrOS Wrote: Jaskier niedługo wypłaci się ze wszystkich pieniędzy... iksde.

Jak tam twoje zarobki z mc'donalda lub kfc? Oczywiście pytam o stanowisko typowe dla polonisty, czyli zmywak.
[Image: tUwIZuR.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)