Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Tylko bez jakichś wieców, ja podałem tylko ksywkami zarys osoby kompetentnej na to stanowisko. Natomiast ile to zmieni to nie wiem, bo jak widać, grono wzajemnej adoracji prężnie tutaj działa i chyba nie zamierza przestać działać.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
(04.02.2016, 22:22)Aliant Wrote: Tylko bez jakichś wieców, ja podałem tylko ksywkami zarys osoby kompetentnej na to stanowisko. Natomiast ile to zmieni to nie wiem, bo jak widać, grono wzajemnej adoracji prężnie tutaj działa i chyba nie zamierza przestać działać.
ALbatrOS kompetentny? Co raz bardziej mnie rozpierdalasz
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(04.02.2016, 22:17)RaHim Wrote: Można powiedzieć, że sam zrezygnowałem

Widzicie? przez wasze pierdolenie RaHim stwierdził  że to pierdoli. a Polską dalej rządzą szmaty, czemu z tym nic nie zrobicie?
Reply
Ale się na tym forum odpierdala. A już myślałem, że będzie miło.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
(04.02.2016, 22:21)Profesores Wrote:
(04.02.2016, 22:13)Povelix Wrote:
(04.02.2016, 22:10)Profesores Wrote:
(04.02.2016, 22:01)Povelix Wrote:
(04.02.2016, 21:53)Blacha Wrote: Dlaczego uważasz że moderacja jest nie obiektywna??

Pod pierwszym przykładem masz Rahima, osoba subiektywna która kryję się za klanem. Sam osobiście zaliczyłem 2 bany od Profesoresa(mogę się mylić, więc mnie poprawcie), mimo iż osoby ktore obrażały moją rodzine, lub mnie prowokowały do dalszych dyskusji, wyszli bez zadrapania a ja mialem uzasadniony powód by tam pisać.
Ty ich prowokowałeś i Ty robiłeś syf W ICH TEMACIE, więc nie gadaj że ban był niesłuszny a ja subiektywny.

Zapadni się pod ziemie. Wszystkie moje oba pytania były kierowane bezpośrednio do organizatorów serwera, ujmując ściśle, do Zmorry i Espadre. Dlatego uważam ciebie za osobe subiektywną, bo jestem w mniejszości więc lepiej wjebać mi, bo oporu nie stawiam.
To nie były pytania tylko mlenie ozorem na lewo i prawo, zastanów się w pierwszej kolejności nad sobą.
Zastanawiam się, dlaczego pierwszy ban został skrócony o bodajże 2 dni?(nie pamiętam konkretnej daty, ale miał być okres całego tygodnia). Pierwszy nie był pytaniem(z tym się zgodzę), tylko skargą na administracje serwera. Z drugim oczekiwałem odpowiedzi od Zmorry i Espadre(kilka stron później dostałem konkretną odpowiedź w ktorej zakończyłem dyskusje).
[Image: dgdibqK.png]

Reply
Akurat co do administracji to na starym forum Doreth sprawował się bardzo dobrze, przede wszystkim był obiektywny i dobrze sprawował swoje obowiązki.
[Image: zcfyh.gif]
Reply
(04.02.2016, 22:23)RaHim Wrote:
(04.02.2016, 22:22)Aliant Wrote: Tylko bez jakichś wieców, ja podałem tylko ksywkami zarys osoby kompetentnej na to stanowisko. Natomiast ile to zmieni to nie wiem, bo jak widać, grono wzajemnej adoracji prężnie tutaj działa i chyba nie zamierza przestać działać.

Tak, jest kompetentny, jednak z niewielkiej społeczności GO zostałby sam, ponieważ w jego mniemaniu w internetach trzeba mieć wykszxtałcenie wyższe i chuj wie co jeszce, aha DOWOODY xd
Reply
(04.02.2016, 22:25)Povelix Wrote:
(04.02.2016, 22:21)Profesores Wrote: To nie były pytania tylko mlenie ozorem na lewo i prawo, zastanów się w pierwszej kolejności nad sobą.
Zastanawiam się, dlaczego pierwszy ban został skrócony o bodajże 2 dni?(nie pamiętam konkretnej daty, ale miał być okres całego tygodnia). Pierwszy nie był pytaniem(z tym się zgodzę), tylko skargą na administracje serwera. Z drugim oczekiwałem odpowiedzi od Zmorry i Espadre(kilka stron później dostałem konkretną odpowiedź w ktorej zakończyłem dyskusje).
Został skrócony, bo chciałem być miły, poza tym tydzień był nieadekwatny do czynu Smile
Reply
(04.02.2016, 22:28)Son Goku Wrote:
(04.02.2016, 22:23)RaHim Wrote:

Tak, jest kompetentny, jednak z niewielkiej społeczności GO zostałby sam, ponieważ w jego mniemaniu w internetach trzeba mieć wykszxtałcenie wyższe i chuj wie co jeszce, aha DOWOODY xd

Ale Ty gościu pierdolisz, aż się odechciewa tego czytać. Jak chcesz sprowokować, wysil się bardziej, bo takie coś to można sobie o kant dupy najwyżej rozbić.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
(04.02.2016, 22:28)Son Goku Wrote: Tak, jest kompetentny, jednak z niewielkiej społeczności GO zostałby sam, ponieważ w jego mniemaniu w internetach trzeba mieć wykszxtałcenie wyższe i chuj wie co jeszce, aha DOWOODY xd
I tak będzie zapierdalał w McDonaldzie za 1200 jak każdy magister :W
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)