Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
To wy sobie tu się kłóćcie, a Ja się z was pośmieję

[Image: 13596400701487561105.GIF]
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Dlaczego Denis nie jest adminem?

Buhahahah taki kudwa pewny siebie/Denis
Reply
(08.02.2016, 18:37)Jaskier Wrote:
(08.02.2016, 18:08)ALbatrOS Wrote:
Quote:Niech sobie siedzi, tyle jego w życiu.

Jesteś taki wspaniałomyślny, że aż nie banujesz osoby z powodu Twojego prywatnego widzimisię...

Ale co Ty się tak podniecasz? Rejestrując się na tym forum, akceptowałeś regulamin, w którym brzmi, cytuję:
"Rozdział II - Działania zabronione
-Podważanie decyzji zespołu Gothic Online."
Nie zgadzasz się z tym? Nikt przecież Ci nie każe tu przebywaćSmile
To nawet ja jako były moderator wiem że ten regulamin już nie obowiązuje...
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Quote:Poszło na PW co jak i gdzie.

Tak powinno wyglądać ostrzeżenie od rzekomego członka zespołu Gothic Online? http://wstaw.org/m/2016/02/08/1_4.png

> Nie ma podanego powodu, wraz z odwołaniem do pkt. w regulaminie.
> Nie ma podanego postu do którego się to odwołuje.
Prawdopodobnie ścisłego obowiązku nie macie, ale jakiś poziom powinniście prezentować.

Pomijam fakt, że w poście napisałem wyraźnie, iż "przynajmniej BĘDĘ wiedział, że inteligencja wśród moderacji i tego kto za nią stoi sięgnęła poziomu kartofla". Czasownik w formie czasu przyszłego oznacza, że takowa sytuacja nie musi mieć miejsca teraz. W moim odczuciu nie ma za co karać, bo równie dobrze mogę napisać, niczym romantyczny wieszcz, że za 2 tygodnie Son Goku będzie intelektualnym gimbusem... Czy to pasuje do ostrzeżenia? Wątpię, ale nie zamierzam się o to już kłócić. Te 20% nic mi nie robią.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Ale jest udostępniony w zakładce "Regulamin". W takim razie, nie obowiązuje żaden?
[Image: 3Z9NGRh.png]
Reply
#ALbatrOS poskramiamy panel ;E Nie wyzywajcie się i dyskusję prowadżcie na jakimś poziomie, to wszystko będzie w porządku.
Reply
(08.02.2016, 19:09)Jaskier Wrote: Ale jest udostępniony w zakładce "Regulamin". W takim razie, nie obowiązuje żaden?
Masz tam na dole takie specjalne działy dla ekipy forum, masz w nim prawdopodobnie poprawioną wersje regulaminu wykonaną przez również byłego moderatora Profesoresa...
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Czy ktoś tego chce, czy nie, Nubzior jest pełnoprawnym członkiem zespołu Gothic Online. To prawda nadużył swoich uprawnień i było to nieodpowiednie do jego stanowiska, ale już wyjaśniliśmy sobie to i owo, więc możemy skończyć drążyć ten temat.
Reply
Teraz pada pytanie. (Retoryczne of course) Jak ludzie którzy nie mają tam dostępu, mają się z nim zapoznać.
Reply
(08.02.2016, 19:09)Jaskier Wrote: Ale jest udostępniony w zakładce "Regulamin". W takim razie, nie obowiązuje żaden?
Obowiązuje ten poprawiony, widoczny w dziale dla moderacji. Niestety z powodu braku czasu nikt go nie zmienił pod zakładką "Regulamin".
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 49 Guest(s)