Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Quote:Czy ktoś tego chce, czy nie, Nubzior jest pełnoprawnym członkiem zespołu Gothic Online. To prawda nadużył swoich uprawnień i było to nieodpowiednie do jego stanowiska, ale już wyjaśniliśmy sobie to i owo, więc możemy skończyć drążyć ten temat.

Nigdy nie napisałem, że nie jest. Ale to jak go postrzegam jest moją prywatną sprawą. I nie, nie może mnie za to zbanować...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(08.02.2016, 19:13)Ferios Wrote:
(08.02.2016, 19:09)Jaskier Wrote: Ale jest udostępniony w zakładce "Regulamin". W takim razie, nie obowiązuje żaden?
Masz tam na dole takie specjalne działy dla ekipy forum, masz w nim prawdopodobnie poprawioną wersje regulaminu wykonaną przez również byłego moderatora Profesoresa...
No co Ty?
Tylko co mi z tego, że będę kierować się regulaminem, który nie jest dostępny dla wszystkich Użytkowników...
[Image: 3Z9NGRh.png]
Reply
(08.02.2016, 19:17)ALbatrOS Wrote: Nigdy nie napisałem, że nie jest. Ale to jak go postrzegam jest moją prywatną sprawą. I nie, nie może mnie za to zbanować...
To jego forum, więc może robić co chce...
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(08.02.2016, 19:18)RaHim Wrote:
(08.02.2016, 19:17)ALbatrOS Wrote: Nigdy nie napisałem, że nie jest. Ale to jak go postrzegam jest moją prywatną sprawą. I nie, nie może mnie za to zbanować...

Ja tam widzę, że forum nazywa się Gothic Online. Jakieś jeszcze wątpliwości?
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Nubzior wiele zrobił dla tej społeczności w porównaniu z kilkoma innymi kolorkami, z którymi mam pewien problem dotyczący ogólnego pytania "Co wy tu kurwa robicie?".
Reply
(08.02.2016, 19:19)Aliant Wrote: Ja tam widzę, że forum nazywa się Gothic Online. Jakieś jeszcze wątpliwości?
Ja tam wątpliwości nie mam żadnych, tak tylko mówię, że forum jest Nubziora i może robić co chce, a wy gówno macie do gadania...
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
(08.02.2016, 19:18)RaHim Wrote:
(08.02.2016, 19:14)Bimbol Wrote: Czy ktoś tego chce, czy nie, Nubzior jest pełnoprawnym członkiem zespołu Gothic Online. To prawda nadużył swoich uprawnień i było to nieodpowiednie do jego stanowiska, ale już wyjaśniliśmy sobie to i owo, więc możemy skończyć drążyć ten temat.
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Ferios, to nikogo nie interesuje. Oni chcą się kłócić dla samej kłótni. Zanim zacząłem czytać te posty miałem ich za dorosłych ludzi no i oczywiście się przejechałem. Dzieciarnia i tyle.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply

"Mówią wciąż Żaby styl jest zbyt chory eeeee
Chcą nauczyć mnie pokory wieeeeesz
Nie nauczą mnie pokory
Chcą pobić mnie? Będą bić pokłony
"

xDD
Reply
(08.02.2016, 19:32)Profesores Wrote:

"Mówią wciąż Żaby styl jest zbyt chory eeeee
Chcą nauczyć mnie pokory wieeeeesz
Nie nauczą mnie pokory
Chcą pobić mnie? Będą bić pokłony
"

xDD

Tyle razy przekatowane Big Grin
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)