Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Quote:Tak jakby się chamsko uprzeć, to łamiesz.
"Rozdział II:
Zamieszcanie treści łamiące zasady poprawnej polszczyzny."

Przeczytaj sobie post kolegi moderatora, DualFista i nagrodź go warnem za pisanie w środku zdania wyrazów z wielkiej litery. Wtedy z uśmiechem na twarzy przyjmę swoje ostrzeżenie.

Stawianie przecinków też nie boli ;] ~Dual.

PS: Czy dzisiaj aby nie posłużyłeś się panelem moderatora żeby ochronić się przed ostrzeżeniem za pisanie po polsku w dziale angielskim?
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Czy któryś z moderatorów jest w stanie wytłumaczyć mi co zaszło w temacie Gry Strategicznej? Rozumiem, że pisanie double postów jest zabronione, ale nie ogłaszanie spraw ogólnie ważnych. Co mi po tym, że sobie zedytuję post jak nikt nie będzie świadomy tego, że taka edycja nastąpiła? Poza tym skrypt sam ustala co jest double postem i gdyby te posty były w krótkim czasie to samo by to złączyło.
Tak w ogóle to ktoś dokonał takiej edycji, że teraz ten temat nie ma sensu, a moje ogłoszenie znowu zniknęło. Brawo.
Reply
Dodałem ogłoszenie do poprzedniego postu. W jaki sposób sens wypowiedzi mógł ulec zmianie?
Reply
mChat i tak najlepszy.
Co tu się dzieje? Co za zbugowane MyBB, haha
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
Quote:W jaki sposób sens wypowiedzi mógł ulec zmianie?

Odpowiedziałem komuś na pytanie zanim je zadał? Przeczytaj ostatnią stronę tematu i może zrozumiesz.

Quote:Regulamin w tym wypadku jest jednak nieugięty a Nostro po prostu pełnił swoją role

Regulamin nie mówi też, że można banować za własną opinię o użytkowniku i wydaje się w tej kwestii również nieugięty.
Rozumiem, że gdyby Bimbol szukał jakiegoś pomocnika i odświeżał temat to również nie może tego zrobić, tak? Łamaniem regulaminu byłoby gdybym napisał post i zaraz potem napisałem dokładnie w tej samej sprawie coś dodatkowego. Odświeżenie tematu i ogłoszenia w pewnej sprawie nie powinny być w żaden sposób rozpatrywane jako łamanie regulaminu. Albo to zrozumiecie zawczasu, albo będą pojawiać się w przyszłości kolejne spory.

Quote:mChat i tak najlepszy.

Przy okazji niepotrzebny.
Reply
Regulamin w tym wypadku jest jednak nieugięty a Nostro po prostu pełnił swoją role Sleepy

(09.02.2016, 14:17)Saurez Wrote: Co tu się dzieje? Co za zbugowane MyBB, haha
Nie MyBB lecz plugin od edycji autora postu, musze mu strefe czasową poprawić
Reply
Forum GMP 2.0 wchodzi w ostatni etap instalacji... Mały "apel" do Bimbola i Sativa - zastanówcie się, czy faktycznie chcecie mieć na stałe takie gówno (tudzież syf) na tym forum. Bo jeszcze do niedawna nie było aż tak źle, ale od paru dni chyba jednak coś zaczyna się zmieniać na minus.
Czarna Ręka
[Image: eBHq8OH.png]
Reply
(09.02.2016, 14:20)ALbatrOS Wrote:
Quote:W jaki sposób sens wypowiedzi mógł ulec zmianie?

Odpowiedziałem komuś na pytanie zanim je zadał? Przeczytaj ostatnią stronę tematu i może zrozumiesz.
Ciekaw jestem czy ktokolwiek jest w stanie to zrozumieć. Double post to napisanie dwóch postów z rzędu. Jak w takim wypadku mogłeś odpowiedzieć komuś na pytanie zanim je zadał? Czuję, że może się z tego wywiązać długa, bezsensowna dyskusja. Zatem przeanalizuję to dokładniej, aby temu zapobiec.
Napisałeś dwa posty z rzędu, pod sobą. Zatem między nimi nikt nie zadał żadnego pytania. Co więcej między nimi nikt niczego nie napisał. W końcu gdyby tak się stało to wówczas nie byłby double post. W jaki sposób sklejenie dwóch wypowiedzi sąsiadujących ze sobą może zmienić sens całości?
Reply
Ty rozumiesz co piszesz? Zresztą szkoda na Ciebie czasu... Winszuję adminom świetnego guarda.
Czarna Ręka
[Image: eBHq8OH.png]
Reply
Quote:W jaki sposób sklejenie dwóch wypowiedzi sąsiadujących ze sobą może zmienić sens całości?

Dzięki Twoim edycjom mogę zostać posądzony o przewidzenie przyszłości i odpowiedziałem Alanerowi zanim zadał pytanie. Popatrz sobie na ten temat to zrozumiesz. http://wstaw.org/m/2016/02/09/1.png

PS: Rozumiem, że w przyszłości nie mam możliwości ŻADNEGO odświeżenia tematu na własną rękę? Winszuję pomysłowości.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 50 Guest(s)