(21.02.2016, 02:11)Bimbol Wrote: Patrząc z każdego punktu widzenia to był dobry okres dla klanów widząc ogólną sytuację. W 2011-2012 działo się więcej główne za sprawą aktywnego EM, teraz go nie ma. To dla klanów całkiem normalne, że nie zawsze są aktywne. Ale w okresie w którym aktywność wzrasta możemy go nazwać tym dobrym. Więc nie ma znaczenia z jakiej perspektywy patrzysz, napierdalało się wtedy dobrze? Napierdalało, więc musiał to być lepszy okres.
A i gdzie ja niby sieje dezinformację?
Bo z najgorszego punktu widzenia patrzymy na przeszłą sytuacje. W tym stanie ciężko określić czy był to chujowy okres albo dobry, bo osoby które pamiętają , albo nie chcą pamiętać wiedzą że teraz jest jeszcze gorzej. Pierwsza edycja WK cieszyła się jako takim zainteresowaniem, dosyć mizernym ale zawsze. Potem było LK zorganizowane przez Albatrosa i Carona(jeszcze Gornos dołączył). Cieszyło się dużym zaintersowaniem, bodajże 6 klanów wystartowało. Nie no, ja osobiście byłem zadowolony, część osób płakało nad rozlanym mlękiem(dlatego przypominam).
Przykład Ligi Klanów(Finał, bo część filmików zostało usuniętych).
![[Image: dgdibqK.png]](https://i.imgur.com/dgdibqK.png)