Quote:Mam w dupie, co ten random sobię myślał.
A mimo to próbujesz mu wskazać, że jego myślenie było błędne. Co oczywiście nie było prawdą. Bez sensu. Jak masz w dupie, to miej w dupie.
Quote:Śmiesz oceniać osoby wirtualne w internecie poprzez kilka postów?
Na podstawie kilkuset postów i zachowania na serwerze. To dość duży zakres informacji.
Quote:(och boże, to musi boleć, że udajesz, albo coś wiesz że jesteś w miarę inteligenty bo kończysz lub jesteś w fazie ukończenia szkoły wyższej)
Ani nie kończę, ani nie jestem w fazie ukończenia.
Quote:Nie staram się na siłę być mądrzejszy od ciebie, tylko bronić praw naszego klanu hejtując ciebie i twój klan(Espadre tak samo).
A przy okazji nie rozumiesz znaczenia słowa "kolejny" i starasz się bronić swój klan tam gdzie tego nie potrzeba.
Quote:NIe będę się szczycił swoim prywatnym życiem w internecie.
I chwała Ci za to.
Myślenie, Povelixie, to taka cudowna rzecz, której bać się nie trzeba, bo nie boli. Czasem spróbuj, może Ci się spodoba...
Quote:Albatros, to takie trudne zrozumieć, że Pov to napisał według swojego punktu widzenia? Czasami naprawdę wydaje mi się, że piszesz tylko po to żeby coś pisać i wpieprzasz się wszędzie gdzie tylko jest Povelix. Śledzisz go?
Skoro coś zrozumieliście (kwestia punktu widzenia) to postarajcie się zrozumieć też, że "świeżak" niczym nie zawinił. Dla niego byłeś kolejnym, a dla Was jest to zbrodnia nie do przeżycia, że ktoś śmiał tak napisać :o
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)