Nithalak, Ci którzy Cię znają nie dołączą, bo wiedzą że zamkniesz klan po tygodniu bo Ci się odechce. Prowadziłeś Kyuu przez pewien czas (wtedy kiedy wygraliście z Espadre), ale potem zjebałeś i odszedłeś, a późniejsze reaktywacje to były tylko tematy na worum i jednotygodniowe chęci, a to się nie liczy. To nie są czasy kiedy stworzyłeś temat i z miejsca miałeś z 10 osób w klanie, które były ślepo zapatrzone w Twoją wizję i wierzyły, że coś jeszcze zrobisz. Nie masz klanu i już go nie stworzysz (Atomic Panda to raczej forumowa zbieranina, a nie gracze GMP, a mówimy o klanie grającym regularnie). To co wypisujesz to jest komedia i śmiech na sali. Już sam tytuł "the King of all forum users" wskazuje na lekki niedowład przysadki mózgowej połączony z nieregularnymi skurczami jąder i swędzeniem odbytu. Mógłbym w zasadzie pozostawić to bez komentarza, ale zbłaźniasz się po raz kolejny, a mnie to już po prostu śmieszy. Ja już wiem jaki będzie dalszy ciąg tego wszystkiego: niedługo znikniesz na jakiś czas, a po paru miesiącach znów wbijesz na forum, powiesz że reaktywujesz Arcanias i że najebiesz każdemu klanowi. Mam bekę z tej Twojej żenady, która powtarza się co jakiś czas i jest taka sama jak wcześniej. Nie wiem czy masz amnezję, czy wciągasz kokainę przez słomkę doodbytniczo, ale zmień towar. Albo nie, pisz dalej, ktoś musi robić za forumowego błazna. Ja tam się uśmiałem, pozdro