25.02.2016, 18:13
(25.02.2016, 15:36)Nithalak Wrote: Ej w ogole rejwi, pamietasz jak mi dupe lizales? xdd
No chyba prędzej Ty lizałeś dupsko w WK o awans. Przyłożyłem łapę do jakiegoś Twojego projektu RP, bo myślałem że z tego wyjdzie coś ciekawego i wyszłoby gdybyś nie zamknął tego po tygodniu, a pomagałem bo byłeś z nami w klanie, nie musiałem bo nic z tego nie miałem, więc gdzie tu masz lizanie dupy ?
(25.02.2016, 17:15)Nithalak Wrote: Wczoraj jak się podpiłem to miałem ochote, ale juz dzisiaj jak sobie pomysle o tych waszych super godzinach na walki, czyli sobota godzina 20:00, to ja podziękuje.
Wymówka. Wyobraź se, że jest różnica między "najebać" jakiemuś klanowi kiedyś, a zrobić to teraz. Aktualnie gówno możesz i żaden Twój płacz tego nie zmieni. Zbierz klan, wygraj wojnę z Espadre, wtedy każdy przyzna Ci dokonania. Co innego jest przejąć klan (w tym wypadku Kyuu), który powstał wcześniej, a co innego stworzyć klan od podstaw i poprowadzić go do wygranej przeciwko innemu klanowi. Dzisiaj się nie liczy GI, Kyuu czy WK. Nawet jakbyś reaktywował Kyuu to też jeszcze nic nie oznacza, bo skład będzie inny, a samemu wojny nie wygrasz, dlatego liczy się wytrenowanie i zgranie ekipy. Jest różnica między mówić a robić, ale Ty nie zrobisz.