(25.02.2016, 04:55)ALbatrOS Wrote: Ojej. Gdyby tylko ten Twój klan był żywy to mógłbyś robić tak samo...Nie ograniczamy się tylko do GO...
(25.02.2016, 08:19)ALbatrOS Wrote: 1. Do gry też nie wchodzi. Dla mnie jest martwy. Tak, wiem, że są inne gry. Nie interesuje mnie to.A mnie nie obchodzi co sobie myślisz, nie gramy w GO bo najzwyczajniej nie ma gdzie. W dupie mam, że na liście pokażesz mi 2 servery. Żeby mieć gdzie grać musi być ich więcej i muszą coś sobą reprezentować
(25.02.2016, 15:56)Nithalak Wrote: kurde, ale ty już jesteś dorosły hoho, pewnie już wódkę z koleżkami pijesz c'nie?Drejkon nie może pić bo dostaje wtedy białej gorączki :W
(25.02.2016, 16:01)ALbatrOS Wrote: RaHim będzie leaderem?Nie mam czasu na głupie pierdolenie, co więcej, wolę kiedy każdy jest na równi, dlatego w Pandach nikt nie rządzi
(25.02.2016, 16:57)Nef221 Wrote: Normalny człowiek nie jest w stanie poświęcać ogromu czasu na jakieś internety, gdy ma normalne życie.Czyli wychodzi na to, że jestem największym no lifem na forum bo mam najwięcej postów, kurwa :/
(25.02.2016, 16:57)Nithalak Wrote: RaHim wroci z pracy to z wami podyskutujePierdolę ich
(25.02.2016, 17:15)Nithalak Wrote: Wczoraj jak się podpiłem to miałem ochote, ale juz dzisiaj jak sobie pomysle o tych waszych super godzinach na walki, czyli sobota godzina 20:00, to ja podziękuje.To mnie najbardziej śmieszy, że muszą się umawiać na konkretną godzinę na pogranie, inaczej chujnia z tego. Gothic jest pierwszą grą, w której spotkałem się z czymś takim. Rozumiem ugadać się na sparing, ale na masową napierdalankę? Bitch, please...
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky