24.03.2016, 15:27
Quote:Nie czytam każdego postu na tym forum. Ostatnimi czasami wchodzę tutaj tylko "tak sobie", przeczytam może dwa posty i się zmywam.
Kto jak kto, ale osoba, która zarzuca wielu osobom brak podstawowych umiejętności czytania ze zrozumieniem powinna być w stanie zorientować się, że chodziło mi o temat nasz. Atomic Panda, manekiny i te sprawy, nie temat forumowy. Byłoby to troszkę dziwne gdyby 90% moich postów w Karczmie dotyczyło tego czegoś. Mani prześladowczej nie mam.
Quote:Zarzucam ci to, ponieważ nie potrafisz się przyznać do tego, że cały czas uogólniałeś, zamiast sprecyzować określenie.
Każdy uogólnia.
Quote:Podawałem ci wielokrotnie wprost argumenty dlaczego nie życzymy sobie nazywać nas klanem, a ty nawet nie potrafisz ich skontrować, jednakże znam tego powód. Dzieje się tak, ponieważ są to fakty, a jak wiadomo z faktami nie da się walczyć w inny sposób, aniżeli ciągle powtarzać kłamstwo, aż stanie się prawdą.
Podawałem też argumenty przeciwko, gdy konflikt o Wasze nazewnictwo był w dość młodej fazie. Teraz pozostaję przy tym, że to ja uznaję Was za klan, a to jak Wy uznajecie siebie mam w głębokim poważaniu. Macie takiego wspaniałego członka, RaHima, który twierdzi, że może pisać "ja" z wielkiej litery w środku zdania, "clan", "leader" i nie ma w tym nic dziwnego. Ja mogę mówić, że jesteście klanem.
Quote:Twój partykularyzm oraz cynizm wręcz wylewają się z każdą ucieczką od meritum, czy pytań. Ogarnij się.
Mógłbym napisać tak samo o Waszym partykularyzmie... Argument bardzo obosieczny.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)